Por: Talmudi: është: Fjala: e Perëndisë

@ IsraelNationalTV - kur një farise: "Kush është i afërmi im": që ishte: një mik: e Jezusi e pyeti: ai tashmë: me këtë pyetje: është e qartë:: evil të Talmudit: .. Kjo është arsyeja pse Jezusi tregon: shëmbëlltyrë: e: "Mirë: Samaritan". Pse, vetëm ai: u është mëshirshëm: të mos e dini, si,: më të mirë të të gjitha, ishte një njeri, i konsideruar me të drejtë: një heretik. por, ndërkohë, u është ai: vetëm: për të bërë:: vullneti i Perëndisë: që është për të shpëtuar:: krijimi i çmuar i Perëndisë: dënohet me vdekje nga grabitës. të jetë: dështoi: të gjitha: përfaqësuesit e: feja zyrtare! dhe: kur Jezusi thotë: "ju jeni: ashtu si:: Samaritani!" .. Ai: dënoi:: Talmud!Por, për: për të dënuar:? Talmudi, ajo do: nuk: mjafton një profet! por, është edhe i mjaftueshëm: një fëmijë: është arsyeja pse Jezusi tha, "nëse ju jeni: Mos u bëni si:? fëmijë Ju nuk do të hyjnë::! mbretërinë e Perëndisë"
@ IsraelNationalTV - edhe nëse ka: janë: i: variacionet e mesme: Megjithatë, të gjithë: burrat dhe: feve:: e besoni: në të gjithë:: bota: se Perëndia: është një: dhe: se Ai: është " shenjtë "! "Shenjtë"! "Shenjtë"!. Tani,: kategoria e vetme e: shenjtërisë:? Mund të jenë: të jenë: 1. Plotfuqishëm, 2. pafundësisht të drejtë, dhe, 3. pafund: mirësi! Tani të mendojmë se Perëndia: kërkuar: Racizmi: për: një ndryshim: në lidhje me: fenë: ose: raca, apo: se ai: ka krijuar: kafshë në trajtë njerëzore (Talmud)? Kjo është Satanizmi! Kjo është: blasfemia e vërtetë blasfemi.dhe: braktisje! Kjo është një përdhosje e qartë: kundër:: urdhërimi i parë. Që nga:: koncepti i: hyjnore: Natyra: në: krishterë nuk është për të superioritetit: "sepse:: më të madh, të të gjitha është: një: që shërben: ndërsa:" Çdo njeri është vëllai im. "
@ IsraelNationalTV - them, diçka që është absolutisht e qartë, pra, çdo person në: World: tani: ju e dini, me siguri matematike: Nëse ai: është e dënuar: tashmë: nga Zoti: per: po: tashmë: dëbohet: nga mbretëria e tij! Sepse: edhe: gjërat e thjeshta?ato janë: mohuar: për të gjithë ata: që ishin: dënuar: në një ferr të shkatërrimit. Në fakt, disa: besoj: të jetë: superior: në një tjetër: njeriu (racizmi) vetëm për shkak se: ai: ka një copë (leckë) mbi kokën e tij? apo, sepse: ai: ka një spërkatje e color: në mes të: sytë? ose: ai: ka një libër të veçantë? etj .. ? Por kjo është idhujtari! Në fakt,: më i madh i të gjitha mëkatet, është që të mendojnë keq: dhe: gjëra të pandershme: kundër: Krijuesi përbashkët:: tonë që është për të shkuar kundër: 1 urdhërimet st!
[[Por: Talmudi: është: Fjala:? E Perëndisë]] "për të kërkuar nga ajo që kishte humbur ..." Ne: pranishëm këtë informacion si një shërbim: në tonë: lexuesit ...Përfshirjen e saj, duhet: mos: interpretohen: si: autorëve ose: relays: "miratim, të tanë: Besimet ... ose: si tona: miratimin të tyre .. : Truth: do të qëndrojë: në atë të: Merita vet. mund të: rezistojë, në një të analizuar: historico-kritike: të gjitha këto akuza: ndaj Jezusit dhe: nëna e tij? Një person i çnderuar: ai mund të: të ketë: kryer:: rabin? Akuzat për: integritetin e nënës së tij, nëse dihet, do: nuk: është thënë: dhe: raportuara: nga bashkëkohësit e tij?
TheTime4solutions THA: Me: arma kryesore e shkolluar: dissengagement një masë kritike e njerëzimit exited:: Rothschild: false: skllavëri borxhit (kamatën) të sistemit menjëherë pas kësaj:: pjesën tjetër të njerëzimit ndjekur. Ata janë: 250.Ne: janë: 7 miliard. Nga keqe të bilancit: do të rrënohen, sepse: Kjo është një kontradiktë. Njerëzimi është gati të hyjë: një tjetër: Epoka e artë, ndërsa: receeds keq në: shawdows për:: afërt: të ardhmen. Një garë e saj. Në njërën: anë:: përfundimtar: të keqen që mund të zhduken dhe të njerëzimit: më të madhe të jetës: ne planetin Toke ndoshta të gjitha. Nga: tjera: anë: 7 miliardë njerëz sovrane individuale që dëshirojnë të mbijetojnë. Përgjegjësi e tij të veçanta në një ReLOVElution leaderless për dissengage. Së shpejti një masë kritike do të ndodhë: dhe: ne: do të jetë: të lirë.
Një Rothschild dekadent: familja Cary unconciously që jua ngrohë: shkatërrimin e vetë, mbyllur: në pozitat egocentrik dhe: warping skizofrenike jashtë kontrollit në desperatation ekzekutimin: extiction e tyre: spiecies tyre. Unë përfitoj nga: asnjë kredi per: tuaj: fjalë. Unë kam: parë: të njëjtë: si e shihni: me qartësi për: disa: disa vjet. : Paratë e krijuar: nga ajri i hollë: në pronësi të fshehtë fshehur menduar disa korporatave: shtresat e krijimit të rreme: borxhet kombëtare si: mjet për të zbatuar:: imorale dhunë: vjedhje quhet: sistemin e taksave. : Sistemi i kontrollit i detyruar njerëzimit në aktet imorale e frikës: në gënjeshtarët hajdutë dhe: vrasjet. Ndriçuar: mosangazhim.
"Faktet janë: FAKTET" By: Freedman Benjamin H.
http://www.iahushua.com/JQ/factsR4.html
: Talmudi: ne të krishterët
": Talmudi: demaskua,: Mësimet Sekret Rabbinical lidhje me të krishterët," u shkrua nga Rev IB Pranaitis, Master: i teologjisë dhe i: Profesor: i: gjuhën hebraike: në: Akademinë Imperial kishtare: Kisha Katolike Romake në Old: St Petersburg, Rusi. Në: Rev Pranaitis ishte: më të mëdha të: studentët e: Talmudit.Plotë të tij: komandën: i: gjuhën hebraike: kualifikuar: atë për të analizuar:: Talmudi: si burra pak në histori.
: Rev Pranaitis shqyrtuan:: Talmudi: për: pasazhe iu referuar Jezusit, të krishterët dhe:: besimin e krishterë. Këto: fragmente ishin: përkthyer: prej tij në latinisht.Hebraishte jep veten për përkthimin në latinisht të mirë: se ajo ka drejtpërdrejt në anglisht. : Përkthimi i: pasazhet e: Talmudit: duke iu referuar Jezusit, të krishterët dhe: besimi i krishterë ishin: shtypura: në latinisht nga: Imperial Akademia e Shkencave në Shën Petersburg, në 1893 me: sanksionim: e Kryepeshkopit të tij. : Përkthim nga: Latin në anglisht u bë: nga studiues të madhe latine në: Shtetet e Bashkuara: Shtetet në 1939 me fonde të siguruara: nga amerikanët e pasur për: qëllim që.
Në mënyrë që: të mos lënë: çdo lirshme: përfundon më: Subjekti i: referencë Talmudi: të Jezusit, të krishterët dhe: për: fenë e krishterë më poshtë unë do të përmbledhim: përkthimet në anglisht nga: tekstet latine i Rev Pranaitis '": Talmudi: demaskua,: Mësimet Sekret Rabbinical lidhje me të krishterët". Ajo do të: të kërkonte: hapësirë ​​shumë: të japin kuotën: këto: pasazhe fjalë për fjalë me të tyre: formën e këmbë-vë në dukje: Soncino Edition në gjuhën angleze.
Së pari unë do të përmbledh:: referencat nga Rev Pranaitis iu referuar Jezusit në: Talmudi: në: tekstet origjinale të përkthyera: prej tij në latinisht, dhe: nga latinishtja në anglisht:
Sanhedrin, 67a - Jezusi referohet: si: bir i Pandira, një ushtar
Kallah, 1b. (18b) - jo legjitim: dhe: ngjiz: gjatë menstruacioneve.
Sanhedrin, 67a - vari: në: Eva: e Pashkëve. Toldath Jeschu. Lindjes në lidhje: në shprehje më të turpshme
Abhodah Zarah II - iu Referuan: si: bir i Pandira, një ushtar romak.
Schabbath XIV. Referuar përsëri: si: bir i Pandira,: Roman.
Sanhedrin, 43a - Në: Eva: e Pashkëve: ata i varnin: Jezusin.
Schabbath, 104b - Quajtur: një budalla dhe: askush nuk e: i kushton vëmendje të budallenjve.
Toldoth Jeschu. Juda dhe: Jezusi angazhuar: në grindje me ndyrësi.
Sanhedrin, 103a. - Sugjeruara: korrupton moralin e tij dhe: turpëron vetë.
Sanhedrin, 107b. - Joshi, të korruptuar: dhe: shkatërruar: Izraeli.
Zohar: III, (282) - vdekjes: si: një kafshë dhe: varrosën: në tog kafshëve fëlliqur.
Hilkoth Melakhim - Tentativat: për të provuar: të krishterët gabojë: në adhurimin e Jezusit
Abhodah Zarah, 21a - Referenca: në adhurimin e Jezusit në shtëpitë e padëshiruar.
Orach Chaiim, 113 - Shmangni: pamja: i paguar në lidhje me Jezusin.
Iore: dea, 150,2 - Mos duket: për të paguar në lidhje me Jezusin nga aksident.
Abhodah Zarah (6a) - False: mësimet për të adhuruar në ditën e parë të shtunë
[[Por: Talmudi: është: Fjala: e Perëndisë]?]: Lart: janë: a përzgjedhur disa prej tyre: nga një shumë e komplikuar: marrëveshje në të cilën shumë referenca janë: pengohet: by ndërlikuar: arsyetimin. : Mëposhtme janë: disa përmbledhur: referenca të krishterët dhe:: besimit të krishterë, edhe pse nuk shprehet gjithmonë: pikërisht në mënyrë që të. Ka: janë: emrat e njëmbëdhjetë e përdorura: në: Talmud: per: jo-Talmudit: pasuesit, me të cilin të krishterët janë: qëllim. Përveç kësaj Nostrim, nga Jezusi: Nazareas, të krishterët janë: quhet: nga të gjithë: emrat e përdorur: në: Talmudi: për të caktuar: të gjithë jo-"hebrenjtë": minim, Edomit, Abhodan Zarah, Akum. Obhde: Elilim, Nokrim, Amme: Haarets, Kuthim, Apikorosim, dhe: Goim. Përveç furnizimit: emrat me të cilat të krishterët janë: të quajtur: në: Talmudit,: pasazhet e cituara: më poshtë tregojnë se: çfarë lloj: të njerëzve:: Talmudi: foto: krishterët që të jetë, dhe: çka: Talmudit: thotë në lidhje me: lutje fetare e të krishterëve:
[[Por: Talmudi: është: Fjala: e Perëndisë]?] Hilkhoth Maakhaloth - të krishterë janë: idhujtarët, nuk duhet të shoqërojnë.
Abhodah Zarah (22a) - Mos shok: me johebrenjtë, ata derdhur gjak.
Iore: Dea (153, 2). - Nuk duhet të shoqërojnë: me të krishterët, derdhur gjak.
Abhodah Zarah (25b). - Kujdes: të të krishterëve kur ecin jashtë: me ta.
Orach Chaiim (20, 2). - Maskuar krishterët: veten e tyre për të vrarë hebrenjtë.
Abhodah Zarah (15b) - Sugjeroni të krishterët e kanë: marrëdhënie seksuale me kafshët.
[[Por: Talmudi: është: Fjala: e Perëndisë]?] Abhodah Zarah (22a) - të krishterë të dyshuarin e marrëdhënieve: me kafshë.
Schabbath (145b) - krishterët papastër, sepse: ata hanë në përputhje me rrethanat
Abhodah Zarah (22b) - krishterët papastër për shkak se: nuk janë në malin Sinai.
Iore: Dea (198, 48). - Femra Clean: Çifutët ndotur: Takimi krishterët.
Kerithuth (6b f. 78) - Hebrenjtë e quajtur: burrat, jo të krishterët quhet: burrat.
Makkoth (7b) - Innocent për vrasje: në qoftë se qëllimi ishte për të vrarë të krishterë.
Orach Chaiim (225, 10) - të krishterë dhe: kafshë grupuar: për: krahasime.
Midrasch Talpioth 225 - të krishterët krijuar: për t'i shërbyer: për hebrenjtë gjithmonë.
[[Por: Talmudi: është: Fjala: e Perëndisë]?] Orach Chaiim 57, 6a - të krishterët që të jetë: mëshiruar: më shumë: se derra të sëmurë.
Zohar: II (64b) - Christian idhujtarët krahasuar: për lopë dhe: gomarët.
Kethuboth (110b). - Psalmisti krahason krishterët të kafshëve të papastra.
Sanhedrin (74b). TOS. - Marrëdhënie seksuale: i krishterë si: ajo e bishës.
Kethuboth (3b) -: pasardhësit: të krishterë është vlerësuar: si fara: e kafshe.
Kidduschim (68a) - të krishterë si:: populli: e një gomar.
Eben Haezar: (44,8) - Martesat në mes të krishterë dhe: hebrenjtë null.
Zohar: (II, 64b) - Shkalla e krishterë lindjes: duhet të jenë: zvogëluar: materialisht.
Zohar: (I, 28b) - Christian fëmijët idhujtarët e gjarprit Evës.
[[Por: Talmudi: është: Fjala: e Perëndisë]?] Zohar: (I, 131a) - popullit idhujtar: (të krishterët) bëj pis: botës.
Emek Haschanach (17a) - shpirtrat jo-hebrenjve 'vjen: nga vdekja dhe: hijen e vdekjes.
Zohar: (I, 46b, 47a) - Shpirtrat e paganëve janë: origjina: papastër hyjnore.
Rosch Haschanach (17a) - Non-hebrenjtë shpirtrat shkojnë poshtë në ferr.
Iore: Dea (337, 1). - Replace: vdekur: krishterët si: lopë humbur apo: gomar.
Iebhammoth (61a) - Hebrenjtë e quajtur: burrat, por jo të krishterët quhet: burrat.
Abhodah Zarah (14b) T - Forbidden për të shitur punët fetare për të krishterët
Abhodah Zarah (78) - kishat e krishtera janë: vendet e idhujtarisë.
Iore: Dea (142, 10) - duhet të mbani shumë: larg fizikisht nga kisha.
[[Por: Talmudi: është: Fjala: e Perëndisë]?] Iore: Dea (142, 15) - A nuk duhet të dëgjoni muzikë kishë apo: shikoni në idhuj
Iore: Dea (143, 1) - nuk duhet të rindërtojnë: shtëpive të shkatërruara: afer: kishat.
Hilkoth Abh. Zar: (10b) - Hebrenjtë nuk duhet të rishes chalices thyer për të krishterët.
Chullin (91b) - hebrenjtë kanë dinjitet edhe një engjëll nuk mund të ndajnë.
Sanhedrin, 58b - Për të arritur: të bijve të Izraelit: si: përballen mrekullueshëm: të Perëndisë.
Chagigah, 15b - Një çifut konsideratë: të mirë: me gjithë: nga mëkatet ai: kryen.
Gittin (62a) - hebre të qëndrojnë larg nga shtëpitë e krishtera në pushime.
Choschen Ham. (26,1) - çifut nuk duhet të padisë: para: një gjykatësi të krishterë: ose: ligjet.
Choschen Ham (34,19) - Christian ose: Shërbëtori nuk mund të bëhet: dëshmitarë.
[[Por: Talmudi: është: Fjala:? E Perëndisë]] Iore: Dea (112, 1). - Shmangni: hahet me të krishterët, njohja racave.
Abhodah Zarah (35b) - Mos pini qumësht nga një lopë milked: nga Christian.
Iore: dea (178, 1) e - Asnjehere i: imitojë: doganore e të krishterëve, edhe flokët e-krehër.
Abhodah Zarah (72b) - Wine: prekur: nga të krishterët duhet të jenë: hedhur larg.
Iore: Dea (120, 1) - Blerë-enët nga të krishterët duhet të jenë: hedhur larg.
Abhodah Zarah (2a) - Për: tri: ditë para: festivale të krishterë, për të shmangur: të gjitha.
Abhodah Zarah (78c) - Festivalet e ndjekësve të Jezusit konsiderohet: si idhujtari.
Iore: Dea (139, 1) - Shmangni: gjërat e përdorura: nga të krishterët në e tyre: adhurim.
Abhodah Zarah (14b) - Ndalohet për të shitur artikuj të krishterët për: adhurim.
[[Por: Talmudi: është: Fjala: e Perëndisë]?] Iore: Dea (151,1) H. - nuk e shesin ujë: të krishterët artikuj për: pagëzime.
Abhodah Zarah (2a, 1) - nuk e tregtisë: me të krishterët e tyre: ditë festive.
Abhodah Zarah (1,2) - lejohet tani: të tregtisë: me të krishterët në ditë të tilla.
Abhodah Zarah (2aT) - Tregtia: me të krishterët, sepse: ata kanë: të holla për të paguar.
Iore: Dea (148, 5) - Nëse nuk është i krishterë i devotshëm, mund të dërgojë: atë dhurata.
Hilkoth Akum (IX, 2) - Dërgoje: dhurata për të krishterët vetëm nëse ato janë: jofetare.
Iore: Dea (81,7 ha) - Christian lagësht-infermiere të jetë: shmanget, sepse: të rrezikshme.
Iore: Dea (153, 1 H) - infermiere e krishterë: do të çojë: fëmijët për herezi.
Iore: Dea (155,1). - Shmangni: mjekët e krishterë nuk i njohur edhe për fqinjët.
[[Por: Talmudi: është: Fjala: e Perëndisë]?] Peaschim (25a) - Shmangni: ndihmë mjekësore nga idhujtarët, do të thotë të krishterët.
Iore: Dea (156,1) - Shmangni: berberet e krishterë nëse shoqëruar: me çifutët.
Abhodah Zarah (26a). - Shmangni: mami kristiane si të rrezikshme kur vetëm.
Zohar: (1,25 b) - Ata: që bëjnë mirë: të krishterët kurrë: rritje: kur i vdekur.
Hilkoth Akum (X, 6) - Ndihmë krishterët nevojtarët në qoftë se ajo do të promovojë: paqen.
Iore: Dea (148, 12h) - Hide: urrejtje: për: krishterët at e tyre: festimet.
Abhodah Zarah (20a) e - Asnjehere i: lavdëruar: të krishterët që të mos të jetë: besohet: e vërtetë.
Iore: Dea (151,14) - Nuk lejohet: të lëvdojnë Zotin: të krishterët për të shtuar: në lavdi.
Hilkoth Akum (V, 12) - Citim: Shkrimet për të ndalojnë: përmendje të krishterë zot.
[[Por: Talmudi: është: Fjala: e Perëndisë]?] Iore: Dea (146, 15) - Referojuni: të neneve krishterë fetare me përbuzje.
Iore: Dea (147,5) - përqesh: artikuj Christian fetare pa dëshiron.
Hilkoth Akum (X, 5) - Nuk ka dhurata për të krishterët, dhurata për të kthyer.
Iore: Dea (151,11) - Dhuratat e ndaluar për të krishterët, inkurajon miqësi.
Iore: Dea (335,43) - Mërgim: për: që hebre që shet ferma në të krishterë.
Iore: Dea (154,2) - Ndalohet për të mësuar një tregti të: për një të krishterë
Babha Bathra (54b) - pronë krishterë i përket personi i parë pretendon.
Choschen Ham (183,7) - Mbajeni atë overpays krishterë në gabim.
Choschen Ham (226,1) - çifut mund të mbajnë pasurinë e humbur të krishterë gjetur: nga çifut.
[[Por: Talmudi: është: Fjala: e Perëndisë]?] Babha Kama (113b) - Është e lejuar: të mashtrojë: krishterët.
Choschen Ham (183,7) - Hebrenjtë duhet të ndajë: atë që ata e mbingarkuar: krishterët.
Choschen Ham (156,5) - Hebrenjtë nuk duhet të marrë: klientët krishterë nga çifutët.
Iore: Dea (157,2) H - Maj mashtruar: krishterët që besojnë: parimet krishtere.
Abhodah Zarah (54a) - kamatën mund të jenë: praktikohet: me të krishterët ose: femohuesve.
Iore: Dea (159,1) - kamatën e lejuar: tani për: ndonjë arsye për të krishterët.
Babha Kama (113a) - çifut mund të qëndrojnë: dhe: bëj dëshmi të rreme: ta dënojë një i krishterë.
Babha Kama (113b) - Emri: e Perëndisë: të mos përdhosej: kur të gënjyer për të krishterët.
Kallah (1b, f.18) - çifut mund të bëj dëshmi të rreme: veten me një të qartë: ndërgjegjes.
[[Por: Talmudi: është: Fjala:? E Perëndisë]] Schabbouth Hagës. (6D). - Çifutët mund të betohen: në mënyrë të gabuar nga përdorimi: i rremë: formulim.
Zohar: (1160 a). - Çifutët duhet gjithmonë të përpiqet të mashtrojë: krishterët.
Iore: Dea (158,1) - Mos kurë: krishterët, nëse nuk bën armiq.
Orach Cahiim (330,2) - Mos ndihmuar lindjen e krishterë të shtunën.
Choschen Ham (425,5) -. Nëse nuk beson në Torah nuk ndalojnë vdekjen e tij.
Iore: Dea (158,1) - Të krishterët nuk armiqtë nuk duhet të: ruajtur: ose.
Hilkkoth Akum (X, 1) - Mos kurseni: krishterët në rrezik: e vdekjes.
Choschen Ham (386,10) - Një spiun mund të jetë: vrarë: edhe para: ai: pranon.
Abhodah Tsorahu (26b) - femohuesve të jetë: hedhur në pus, nuk shpëtuan.
[[Por: Talmudi: është: Fjala: e Perëndisë]?] Choschen Ham (388,15) - Kill ata: që japin: paratë e izraelitëve për të krishterët
Sanhedrin (59a) - `prying në" ligjit "hebrenjtë" për të marrë dënimin me vdekje
Hilkhoth Akum (X, 2) - Pagëzuar: Çifutët janë: të jetë: dënohet me vdekje
Iore: Dea (158,2) Hagës. - Kill renegatëve që të kthehet në ritualet e krishtera.
Choschen Ham (425,5) - Ata: që nuk besojnë: në Tora janë: të jetë: të vrarë.
Hilkhoth tesch.III, 8 - të krishterët dhe: të tjerët mohojnë: "Ligji" i: Tora.
Zohar: (I, 25a) - të krishterë janë: të jetë: shkatërruar: si idhujtarët.
Zohar: (II, 19a) - robëri e hebrenjve në fund: kur princat e krishterë vdesin.
Zohar: (I, 219b) - princat e të krishterëve janë: idhujtarët, duhet të vdesin.
Obadiam - Kur Romë: është shkatërruar, o Izrael do të jetë: shpengohen.Abhodah Zarah (26b) T. - "Edhe:. Më të mirë të: Goim duhet: të: vrarë"
Sefer: Ose: Izraeli 177b - Nëse çifuti vret krishterë bën asnjë mëkat. Ialkut Simoni (245c) - Derdhje gjaku: i sakrificës jobesimtar ofron: ndaj Zotit.
Zohar: (II, 43a) - shfarosjen e sakrificës të krishterëve të nevojshme. Zohar: (L, 28b, 39a) - vend të lartë: në qiell për: ata: që vrasin idhujtarët.
Hilkhoth Akum (X, 1) - Për të bërë: nuk ka marrëveshje dhe: nuk tregojnë mëshirë ndaj të krishterëve. Hilkhoth Akum (X, 1) - Ose: ana e tyre larg tyre: idhujt, ose: vrasin.
Hilkhoth Akum (X, 7) - lejojë asnjë idhujtarët për të mbetur aty ku: Çifutët janë: të fortë. Choschen Ham (388,16) - Të gjitha të kontribuojë: për shpenzimet: për vrasjen e tradhtar.
Pesachim (49b) - Nuk ka nevojë: të namazit, ndërsa: prerja e kokës të shtunë.Schabbath (118a). - Lutje për të ruajtur: nga dënimi i Mesisë që vijnë.
"Që të kërkojë nga atë që qe humbur ..." Ne: pranishëm këtë informacion si një shërbim: në tonë: lexuesit ... Përfshirjen e saj, duhet: mos: interpretohen: si: autorëve ose: relays: "miratim, të tanë: Besimet ... ose: si tona: miratimin të tyre .. : Truth: do të qëndrojë: në atë të: Merita vet. mund të: rezistojë, në një të analizuar: historico-kritike: të gjitha këto akuza: ndaj Jezusit dhe: nëna e tij? Një person i çnderuar: ai mund të: të ketë: kryer:: rabin? Akuzat për: integritetin e nënës së tij, nëse dihet, do: nuk: është thënë: dhe: raportuara: nga bashkëkohësit e tij?
Found: në:: Faqja RCathList: Faqe. (Suprise!) Download: fotografi:. Në format txt ... Vetë nxjerrjen factsar.exe 79.2K.
http://www.iahushua.com/JQ/factsR4.html