maar de Talmoed is het Woord van God

@ IsraelNationalTV - Pls een farizeeër: Dat was een vriend: van Jezus vroeg: hem: "Wie is mijn naaste?" al: in de vraag: is duidelijk: de: kwaad van de Talmoed: .. Dat is waarom Jezus de Tells: gelijkenis: van de: "Goed: Samaritaan".Waarom, alleen hij: was is barmhartig: om u te laten weten, zoals de: beste van alles, was een man, terecht beschouwd: een ketter. , maar ondertussen was hij al: alleen: moet doen: The: God's Wil: dat is op te slaan in: de: kostbare schepping van God: veroordeeld: tot de dood door rovers. zijn: failed: alle: vertegenwoordigers van de: officiële godsdienst! en: Pls Jezus zegt: "Re: net als: de: Samaritaan!" .. Hij: veroordeelde: de: Talmoed! Maar, voor: het veroordelen:? Talmud, Het zou: niet: voldoende in een profeet! maar, is ook voldoende: een kind: is de reden waarom Jezus zei, "als je zijn: niet leuk:? kinderen Zal Je hoeft niet in: de: koninkrijk van God"
@ IsraelNationalTV - zelfs als er: zijn: van de: secundaire varianten: echter, alle: download en: Hun: Religie: geloven: alles voorbij: de: wereld: Dat God: is ONE: en: Dat Hij: is " heilig "! "Heilig"! "Heilig"!. Nu is het: alleen categorie van de: heiligheid:? Kan worden: te zijn: 1. Almachtige, 2. oneindig rechtvaardig, en, 3.oneindig: het goede! Nu te denken dat God: Racisme:: voor: een verschil: over: religie: of: race, of: Dat hij: heeft gemaakt: dieren in menselijke gedaante (Talmud) wilde? Dit is satanisme! Dit is het: echte godslastering godslastering. en: afvalligheid! Dit is een ontheiliging duidelijk: tegen: de: eerste gebod. Sinds: de: concept van de: goddelijke: natuur: in de: Christian is niet om superioriteit: "Want: de: grootste, van alles is het: een: wie bedient: tijdens:" Ieder mens is mijn broeder. "
@ IsraelNationalTV - ik zeg, iets dat is absoluut duidelijk, dus elke persoon in de: wereld: nu: je weet wel, met mathematische zekerheid: Als hij: is veroordeeld: al: door God: voor: te weten: al: Expelled: uit zijn koninkrijk! Want: zelfs de: eenvoudigste dingen? ze zijn: ontzegd: Aan allen die: wie waren de bron personen: gedoemd: naar een hel van vernietiging. In feite, sommige: geloof: te zijn: beter: naar de andere: man (racisme) Just Because: hij: heeft een stuk (van doek) op zijn hoofd? of, Want: hij: heeft een splash van kleur: de tussen de: ogen?of: hij: heeft een specifiek boek? etc. .. ? Maar dit is afgoderij! In feite is het: grootste van alle zonden, is dat slecht denk ik: en: oneerlijke dingen: tegen: onze: Vaak Schepper: Dat is om te gaan tegen de: 1 e gebod!
[[Maar de: Talmud: is het: Word:? Van God]] "om te zoeken naar wat verloren was ..." Wij: presenteren deze informatie als een service: om onze: lezers ... De opneming ervan, moet: niet te worden: opgevat: als: Auteurs 'of: de: Relais' goedkeuring, van ons: Geloven ... of: als onze: goedkeuring van Theirs .. De: Waarheid: zal staan: op het is: eigen Merit. Kon: weerstaan, op een analyse: historisch-kritische: dit alles beschuldigingen: tegen Jezus en: zijn moeder? Een persoon onteerd: Kan hem hebben: gedaan: de: rabbijn? Beschuldigingen over: integriteit van zijn moeder, indien bekend, zou: niet: gezegd: en: gemeld: door zijn tijdgenoten?
TheTime4solutions ZEI: Met de: primaire wapen van de Verlichte: dissengagement een kritische massa van de mensheid verlaten: de: Rothschilds: false: Slavernij schuld (rente) systeem kort daarna: de: Gevolgd rest van de mensheid. Ze zijn: 250. Wij: zijn: 7 miljard. Evil uit balans: zal instorten van: het is een contradictie. De mensheid staat op het punt in te voeren: een andere: gouden tijdperk, terwijl: Evil naar de receeds: shawdows voor: het: de buurt van: de toekomst. Het is een race. Aan de ene: kant: de: ultieme: Evil Dat kan Uitgestorven en de mensheid: het grootste deel van het leven: op aarde Misschien wel allemaal. Op: andere: kant: 7000000000 soevereine individuele Dat Mensen willen om te overleven. Het is een individuele verantwoordelijkheid in een leider ReLOVElution naar dissengage. Binnenkort zal een kritische massa te komen: en: we: Wordt: gratis.
Een Decadent Rothschild: Cary onbewust familie smacht naar: zelfvernietiging, gesloten: egocentrisch en in posities: schizofrene kromtrekken uit de hand bij de uitvoering van de desperatation: extiction van Hun: spiecies eigen. Ik neem: geen krediet voor: uw: woorden. Ik heb: gezien: hetzelfde: als je ziet: met duidelijkheid: sommigen: Enige jaren. De: geld gemaakt: uit de lucht: in het geheim verborgen gedachten Diverse corporate ownership: het creëren van valse lagen: staatsschulden als: een tool om af te dwingen: de: immorele afgeperst: Diefstal Called: belastingstelsel. De: besturingssysteem dwingen de mensheid in de immorele daden van lafheid: voor dieven en leugenaars: moorden. Verlicht: terugtrekking.
"Zijn FACTS: FACTS" Door: Benjamin H. Freedman
http://www.iahushua.com/JQ/factsR4.html
De: Talmoed: op christenen
"De: De Talmoed: Ontmaskerd, The: Secret rabbijnse leringen over de christenen," is geschreven door ds.. I.B. Pranaitis, Master: Godgeleerdheid en: Professor: van de: Hebreeën Taal: op de: Imperial Academy van de kerkelijke: rooms-katholieke kerk in Oud: St. Petersburg, Rusland. De: Ds. Pranaitis was het: grootste van de: studenten van de: Talmud. Zijn volledige: command: van de: Hebreeën taal: gekwalificeerd: hem te analyseren: de: Talmoed: zo weinig mannen in de geschiedenis.
De: Ds. Pranaitis loep genomen: de: Talmud: voor: passages verwijzen naar Jezus, christenen en: de: christelijk geloof. Deze: passages waren de bron personen: vertaald: de door hem in het Latijn. Hebreeën leent zich uitstekend voor vertaling in het Latijn beter: dan het direct doet in het Bahasa. De: vertaling van de: passages van de: Talmoed: verwijst naar Jezus, en christenen: christelijk geloof waren de bron personen: gedrukt: in het Latijn door de: Imperial Academy of Sciences in St. Petersburg in 1893 met de: Imprimatur: van zijn aartsbisschop.De: vertaling van: Latijn in Bahasa is gemaakt: door grote geleerden in de Latijnse: United: Staten in 1939 met fondsen op voorwaarde dat: door rijke Amerikanen voor: Dat doel.
In volgorde: niet te verlaten: losse: eindigt op: onderwerp van de: de Talmoed de verwijzing: naar Jezus, de christenen en: de: christelijk geloof Zal ik samen te vatten onder: vertalingen in Bahasa uit de: Latijnse teksten van Rev. Pranaitis '"The: De Talmoed: Ontmaskerd, The: Secret rabbijnse leer over christenen". Het zou: nodig: te veel ruimte: om te citeren: deze: Hun passages letterlijk met: mond-toelichting maakt de: Soncino Edition in het Bahasa.
Eerst zal ik samen te vatten: de: referenties door Rev. Pranaitis verwijzend naar Jezus in de: Talmoed: in de: vertaald oorspronkelijke teksten: de door hem in het Latijn, en: uit het Latijn in het Bahasa:
Sanhedrin, 67a - Jezus verwees: als de: zoon van Pandira, een soldaat
Kallah, 1b. (18b) - buitenechtelijke: en: bedacht: Tijdens de menstruatie.
Sanhedrin, 67a - Opgehangen: op: vooravond: van Pesach. Toldath Jeschu. Birth related: in de meeste beschamende uitingen
Abhodah Zarah II - Doorverwezen: als de: zoon van Pandira, een Romeinse soldaat.
Schabbath XIV. Weer Doorverwezen: als de: zoon van Pandira, de: Roman.
Sanhedrin, 43a - Op het: avond: van het Pascha: Ze opgehangen: Jezus.
Schabbath, 104 - Called: een dwaas en: niemand: aandacht voor dwazen.
Toldoth Jeschu. En Judas: Jezus bezig: in ruzie met vuiligheid.
Sanhedrin, 103A. - Aanbevolen: Moraal en corrumpeert zijn: onteert zichzelf.
Sanhedrin, 107b. - Verleid, corrupte: en: Destroyed: Israel.
Zohar: III, (282) - Overleden: zoals: een beest en: begraven: in vuil dier heap.
Hilkoth Melakhim - Poging: TE BEWIJZEN: christenen err: in de aanbidding van Jezus
Abhodah Zarah, 21a - Referentie: om Jezus te aanbidden in woningen ongewenst.
Orach Chaiim, 113 - Vermijd: uiterlijk: van het betalen van respect naar Jezus.
Iore: dea, 150.2 - lijken niet: om respect naar Jezus te betalen per ongeluk.
Abhodah Zarah (6a) - False: Leringen te aanbidden op de eerste dag van de sabbat
[[Maar de: Talmud: is het: Word: van God]?] De: boven: zijn: een paar geselecteerde: van een zeer gecompliceerd: Regeling in de waar veel verwijzingen zijn: Obscured: door ingewikkelde: redeneren. De: volgende zijn: Een paar samengevat: verwijzingen naar christenen en: de: christelijk geloof, hoewel niet altijd tot uitdrukking: in precies die manier. Zijn er: zijn: gebruikt elf namen: in het: Talmud: voor: niet-Talmoed: volgelingen, die door de christenen: Meant. Naast de Nostrim, van Jezus de: Nazarener, christenen zijn: Called: door alle: gebruikte namen: in het: Talmoed: aan te wijzen: alle niet-"Joden": Minim, Edom, Abhodan Zarah, Akum. Obhde: Elilim, Nokrim, Amme: Haarets, Kuthim, Apikorosim, en: Goim. Naast het leveren van de: namen van de die christenen zijn: Geroepen: in de: Talmoed, de: passages geciteerd: hieronder aangeven: wat voor soort: mensen: de: Talmoed: de foto's: christenen te zijn, en: wat de: Talmoed: Zegt over: religieuze verering van de christenen:
[[Maar de: Talmud: is het: Word: van God]?] Hilkhoth Maakhaloth - christenen zijn: afgodendienaars, mogen niet associëren.
Abhodah Zarah (22 bis) - Niet associëren: met heidenen, zij werpen: bloed.
Iore: Dea (153, 2). - Mag niet associëren: met christenen, schuur: bloed.
Abhodah Zarah (25b). - Let op: Pls het lopen van de christenen in het buitenland: met hen.
Orach Chaiim (20, 2). - Christenen vermomming: zichzelf joden te doden.
Abhodah Zarah (15b) - Suggest christenen zijn: seksuele relaties met dieren.
[[Maar de: Talmud: is het: Word: van God]?] Abhodah Zarah (22 bis) - Verdachte Christenen van geslachtsgemeenschap: met dieren.
Schabbath (145b) - Christenen onrein Want: Ze eten dus
Abhodah Zarah (22b) - Christenen onrein Want: Ze hebben niet op de berg Sinaï.
Iore: Dea (198, 48). - Reinig Vrouw: Joden besmet: vergadering christenen.
Kerithuth (6b p. 78) - Joden genoemd: mannen, christenen niet geroepen: mannen.
Makkoth (7b) - Innocent van moord: als bedoeling was om christen te doden.
Orach Chaiim (225, 10) - Christenen en: dieren gegroepeerd: voor: vergelijkingen.
Midrasch Talpioth 225 - gemaakt christenen: om te dienen: de Joden altijd.
[[Maar de: Talmud: is het: Word: van God]?] Orach Chaiim 57, 6a - Christenen te zijn: medelijden: meer: ​​dan zieke varkens.
Zohar: II (64b) - Christian afgodendienaren vergeleken: naar koeien en: ezels.
Kethuboth (110b). - Psalmist vergelijkt christenen tot onreine beesten.
Sanhedrin (74b). Tos. - Geslachtsgemeenschap: van Christian als: Dat van beesten.
Kethuboth (3b) - De: zaad: van Christian wordt gewaardeerd: als zaad van beesten.
Kidduschim (68A) - christenen, zoals: het: mensen: van een ezel.
Eben Haezar: (44,8) - de tussen de christelijke en Huwelijken: null joden.
Zohar (II, 64b) - Christian geboortecijfer: moet zijn: verminderd: materieel.
Zohar (I, 28 ter) - Christian afgodendienaren kinderen van slang Eva's.
[[Maar de: Talmud: is het: Word: van God]?] Zohar (I, 131 bis) - afgodische mensen (christenen) bevuilen de: wereld.
Emek Haschanach (17 bis) - Niet-Joden 'zielen gekomen, en van de dood: de dood van de schaduw.
Zohar (I, 46b, 47 bis) - Zielen van de heidenen hebben: onrein goddelijk: oorsprong.
Rosch Haschanach (17 bis) - Niet-Joden zielen naar beneden naar de hel gaan.
Iore: Dea (337, 1). - Vervangen: dead: christenen, zoals: een verloren koe of: ass.
Iebhammoth (61a) - Joden genoemd: mannen, maar niet de christenen Called: mannen.
Abhodah Zarah (14b) T - Verboden te religieuze werken te verkopen aan christenen
Abhodah Zarah (78) - Christelijke Kerken zijn: plaatsen van afgoderij.
Iore: -: weg fysiek van Kerken Dea (142, 10) moet ver te houden.
[[Maar de: Talmud: is het: Word: van God]?] Iore: Dea (142, 15) - Moet niet luisteren naar de kerk muziek of: kijk naar idolen
Iore: Dea (143, 1) - Mag niet herbouwen: verwoeste huizen: de buurt van: Kerken.
Hilkoth ABH. Zar: (10b) - Joden mogen niet doorverkopen gebroken kelken voor christenen.
Chullin (91B) - Joden beschikken over waardigheid, zelfs een engel kan niet delen.
Sanhedrin, 58b - om toe te slaan: Israëlitisch: zoals: slapping gezicht: van God.
Chagigah, 15b - Een Jood beschouwd: goed: in weerwil: van zonden die hij: pleegt.
Gittin (62a) - jood weg te blijven van christelijke huizen op vakantie.
Choschen Ham. - (26,1) jood mag niet klagen: voor: een christelijke rechter: of: wetten.
Choschen Ham (34.19) - Christian of: Dienaar kan niet Word: Getuigen.
[[Maar de: Talmud: is het: Word:? Van God]] Iore: Dea (112, 1). - Vermijd: eten met christenen, rassen vertrouwdheid.
Abhodah Zarah (35b) - Drink geen melk uit een koe gemolken: door Christian.
Iore: Dea (178, 1) - Nooit: imiteren: douane van de christenen, zelfs een kam.
Abhodah Zarah (72b) - Wijn: Touched: door christenen moet zijn: weggegooid.
Iore: Dea (120, 1) - Gekocht-gerechten van christenen moet zijn: weggegooid.
Abhodah Zarah (2a) - Voor: drie: maanden voor: Christian festivals, te vermijden: alle.
Abhodah Zarah (78 quater) - Festivals van de volgelingen van Jezus beschouwd: als afgoderij.
Iore: Dea (139, 1) - Vermijd: dingen gebruikt: door de christenen in hun: aanbidding.
Abhodah Zarah (14b) - Christenen Verboden om artikelen te verkopen voor: eredienst.
[[Maar de: Talmud: is het: Word: van God]?] Iore: Dea (151.1) H. - Verkoop niet water: de christenen artikelen voor: dopen.
- Abhodah Zarah (2a, 1) Niet handel: met christenen over hun: Feest dagen.
Abhodah Zarah (1.2) - Nu is toegestaan: de handel: met christenen op deze dag.
Abhodah Zarah (2AT) - Handel: met christenen Want: ze hebben: geld om te betalen.
Iore: Dea (148, 5) - Als christen niet Vrome is, kan sturen: hem geschenken.
Hilkoth Akum (IX, 2) - Verzenden: giften aan Christenen alleen als ze: ongodsdienstig.
Iore: Dea (81,7 ha) - Christian nat-verpleegkundigen te zijn: vermijden: Omdat: gevaarlijk.
Iore: Dea (153, 1 H) - Christian verpleegkundige: zal leiden: kinderen tot ketterij.
Iore: Dea (155,1). - Vermijd: Christian artsen niet goed bekend bij de buren.
[[Maar de: Talmud: is het: Word: van God]?] Peaschim (25a) - Vermijd: medische hulp van afgodendienaars, christenen bedoeld.
Iore: Dea (156.1) - Vermijd: Barbers Tenzij begeleid Christian: door Joden.
Abhodah Zarah (26 bis). - Vermijd: Pls Christian Verloskundigen als gevaarlijk alleen.
Zohar: (1,25 b) - Degenen: wie goed doen: de christenen nooit: opkomst: Pls doden.
Hilkoth Akum (X, 6) - Help Needy Zal christenen als het bevordert: vrede.
Iore: Dea (148, 12H) - Verberg: haat: voor: christenen op hun: Celebrations.
Abhodah Zarah (20 bis) - Nooit: lof: christenen Opdat het: geloofd: true.
Iore: Dea (151,14) - Niet toegestaan: te prijzen: de christenen toe te voegen: naar de heerlijkheid.
Hilkoth Akum (V, 12) - Quote: Schrift te verbieden: vermelding van de christelijke god.
[[Maar de: Talmud: is het: Word: van God]?] Iore: Dea (146, 15) - Zie: de Christelijke religieuze artikelen met minachting.
Iore: Dea (147.5) - bespotten: christelijke religieuze artikelen zonder wensen.
Hilkoth Akum (X, 5) - Geen geschenken voor christenen, geschenken aan bekeerlingen.
Iore: Dea (151,11) - Giften verboden voor christenen, bevordert vriendschap.
Iore: Dea (335,43) - Exile: voor: Dat Jood die boerderij verkoopt aan Christian.
Iore: Dea (154.2) - Verboden om een ​​vak te leren: naar een christelijke
Babha Bathra (54b) - Christian eigendom toebehoort aan de eerste persoon beweert.
Choschen Ham (183.7) - Bewaar alles wat christelijk overpays in fout.
Choschen Ham (226.1) - Jood mag houden verloren eigendom van de christelijke gevonden: door jood.
[[Maar de: Talmud: is het: Word: van God]?] Babha Kama (113b) - Het is toegestaan: te bedriegen: christenen.
Choschen Ham (183.7) - Joden moeten verdelen: wat ze overladen: christenen.
Choschen Ham (156.5) - Joden mogen niet: Christian klanten uit de Joden.
Iore: Dea (157,2) H - Mei misleiden: Dat christenen geloven: christelijke leerstellingen.
Abhodah Zarah (54A) - woeker kan zijn: toegepast: bij christenen of: afvalligen.
Iore: Dea (159.1) - woeker toegestaan: nu voor: enkele reden om christenen.
Babha Kama (113a) - Jood kunnen liggen: en: perjure: naar een christen te veroordelen.
Babha Kama (113b) - Naam van God: niet ontheiligd: Pls liegen tegen christenen.
Kallah (1b, blz. 18) - Jood mag perjure: Zich met een duidelijk: geweten.
[[Maar de: Talmud: is het: Word:? Van God]] Schabbouth Hag. (6d). - Joden mogen Zweer: ten onrechte door het gebruik: van uitvluchten: Opschrift.
Zohar: (1.160 a). - Joden moeten altijd proberen om te bedriegen: christenen.
Iore: Dea (158.1) - niet te genezen: Tenzij het maakt christenen Enemies.
Orach Cahiim (330,2) - Doe christen bevalling niet helpen op zaterdag.
Choschen Ham (425.5) -. Tenzij gelooft in Thora niet voorkomen dat zijn dood.
Iore: Dea (158.1) - Vijanden niet christenen mogen niet worden: opgeslagen: niet.
Hilkkoth Akum (X, 1) - niet opslaan: christenen in gevaar: de dood.
Choschen Ham (386.10) - Een spion kan worden: gedood: event voor: hij: bekent.
Abhodah Zora (26 ter) - Afvalligen worden: geworpen goed, niet gered.
[[Maar de: Talmud: is het: Word: van God]?] Choschen Ham (388.15) - Kill Zij: die geven: Israëlieten geld aan christenen
Sanhedrin (59 bis) - `nieuwsgierige in de Joden '" Wet "om de doodstraf te krijgen
Hilkhoth Akum (X, 2) - Gedoopt: Joden zijn: te zijn: ter dood brengen
Iore: Dea (158,2) Hag. - Kill Renegades die zich tot christelijke rituelen.
Choschen Ham (425.5) - Degenen: die niet geloven: in de Thora zijn: te zijn: gedood.
Hilkhoth tesch.III, 8 - christenen en: anderen ontkennen de "Wet" van de: Tora.
Zohar (I, 25a) - Christenen zijn: zijn: Destroyed: als afgodendienaars.
Zohar (II, 19 bis) - Gevangenschap van Joden einde: Pls christelijke vorsten sterven.
Zohar (I, 219b) - Prinsen van christenen zijn: afgodendienaars, moet sterven.
Obadiam - Wanneer Rome: is vernietigd, zal Israël zijn: Redeemed. Abhodah Zarah (26 ter) T. - "Zelfs de: beste van de: Goim moet:: gedood."
Sepher: Of: Israel 177B - Als jood doodt christen begaat geen zonde. Ialkut Simoni (245 quater) - bloedvergieten: van goddeloze biedt offeren: aan God.
Zohar (II, 43) - uitroeiing van de christenen noodzakelijk offer. Zohar (L, 28 ter, 39 bis) - Hoge plaats: in de hemel: Zij: die doden afgodendienaren.
Hilkhoth Akum (X, 1) - Merk: geen afspraken en: geen genade tonen voor christenen. Hilkhoth Akum (X, 1) - Ofwel: hun beurt zich van hen af: afgoden of: doden.
Hilkhoth Akum (X, 7) - Laat geen afgodendienaars to Nowhere Remain: Joden zijn: sterk. Choschen Ham (388.16) - Alle Bijdrage: naar kosten: het doden van Traitor.
Pesachim (49b) - Geen behoefte: van gebeden, terwijl: onthoofding op sabbat.Schabbath (118A). - Gebeden om op te slaan: van straf van de komende Messias.
"Op te zoeken wat verloren was ..." Wij: presenteren deze informatie als een service: om onze: lezers ... De opneming ervan, moet: niet te worden: opgevat: als: Auteurs 'of: de: Relais' goedkeuring, van ons: Geloven ... of: als onze: goedkeuring van Theirs .. De: Waarheid: zal staan: op het is: eigen Merit. Kon: weerstaan, op een analyse: historisch-kritische: dit alles beschuldigingen: tegen Jezus en: zijn moeder? Een persoon onteerd: Kan hem hebben: gedaan: de: rabbijn? Beschuldigingen over: integriteit van zijn moeder, indien bekend, zou: niet: gezegd: en: gemeld: door zijn tijdgenoten?
Gevonden: op: The: RCathList Home: Page. (Suprise!) Download: file: Txt inch formaat ... Zelfuitpakkend 79.2K factsar.exe.
http://www.iahushua.com/JQ/factsR4.html
maar de Talmoed is het Woord van God