Cerca nel blog

Translate

dar Talmudul este Cuvântul lui Dumnezeu

@ IsraelNationalTV - Va rugam sa un fariseu: Asta a fost: unui prieten: a lui Isus a întrebat:-l: "Cine este aproapele meu?" deja: de la această întrebare: este evident:: răul de Talmud: .. de aceea Isus le spune: Parabola: a: "Corect: Samaritean". De ce, numai el: a fost plin de compasiune fost: pentru a vă anunţa, cum ar fi,: cel mai bun din toate, a fost un om, considerat pe drept cuvânt: un eretic. dar, între timp, a fost fost acesta: singur: sa faci:: Voia lui Dumnezeu: Asta este de a salva:: crearea preţioşi ai lui Dumnezeu: condamnat: la moarte de către tâlhari. fi: nu a reuşit: toate: reprezentanţi ai: religia oficială! şi: Pls Isus spune, "re: la fel ca:: samaritean!" .. El: condamnat:: Talmudul! Dar, pentru: a condamna:? Talmudul, ar: nu: suficientă într-un profet! dar, este de asemenea suficientă: un copil: este motivul pentru care Isus a spus, "dacă sunt: ​​nu ca:? Copiii vor Nu introduceţi::! Împărăţia lui Dumnezeu"
@ IsraelNationalTV - chiar dacă există: sunt: ​​de: variaţiile secundar: cu toate acestea, toate: descărcare şi: lor: Religii: cred: peste tot:: lumea: Faptul că Dumnezeu: este ONE: si: Asta El: este " sfânt "! "Sfânt"! "Sfânt"!. Acum,: singura categorie de: sfinţenie:? Poate fi: să fie: 1. Atotputernic, 2. doar infinit, şi, 3. infinit: bunătatea! Acum, să creadă că Dumnezeu: a vrut: Rasism: pentru: o diferenţă: despre: religie: sau: rasa, sau: Că el: a creat: animale în formă umană (Talmud)?Acest lucru este satanism! Aceasta este: blasfemie blasfemie reale. şi: apostazie!Aceasta este o profanare clar: împotriva:: prima poruncă. Din:: conceptul de: divină: natura: in: creştină nu este de a superioritate: "Pentru ca:: cea mai mare, dintre toate este: una: care serveste: în timp ce:" Fiecare om este fratele meu. "
@ IsraelNationalTV - spun eu, ceva care este absolut evident, prin urmare, fiecare persoană în: lume: acum: stiti, cu certitudine matematică: Dacă el: este condamnat: deja: de Dumnezeu: pentru: a fi: deja: expulzat: din Împărăţia Lui!Deoarece: chiar: Interese mai simplu? acestea sunt: ​​negat: tuturor celor: care au fost persoanele resursă: sortite: la un iad de distrugere. De fapt, unii: cred că: a fi: superioare: la un alt: bărbat (rasismul) Doar pentru ca: el: are o bucată (de pânză) pe cap? sau, ca: el: are o pata de culoare: intre: ochi? sau: el: are o anumită carte? etc .. ? Dar acest lucru este idolatrie! De fapt,: cel mai mare dintre toate pacatele, este asa de rau cred ca: şi: lucrurile necinstite: împotrivă: nostru: Creatorul Frecvente: Asta este de a merge împotriva: 1 Porunca a st!
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt:? Al lui Dumnezeu]] ", să caute ce era pierdut ..."Noi: prezenta această informaţie ca un serviciu: a noastră: cititori ... Includerea acesteia, ar trebui: să nu fie: interpretată: ca: Autori "sau: Releuri:" aprobarea, de nostru: credinţe ... sau: cum nostru: aprobarea a lor .. : Adevarul: va sta: pe e: meritelor proprii. Ar putea: rezista, la o analiza: istorico-critice: toate acestea acuzaţiile: împotriva lui Isus şi: mama lui? O persoană dezonorat: l-ar putea: să aibă: face:: rabin? Acuzaţii cu privire la: integritatea mamei sale, dacă se cunoaşte, ar fi: nu au: fost spus: şi: raportate: de contemporanii sai?
TheTime4solutions a spus: Cu: arma primara de Iluminate: dissengagement o masă critică a omenirii a ieşit:: Rothschild: fals: Datoria Sclavia (camătă) sistem scurt timp după aceea:: restul Urmat de umanitate. Acestea sunt: ​​250. Noi: sunt: ​​7 miliarde de euro. Din Evil de echilibru: se va prabusi: pentru: este o contradicţie.Omenirea este pe cale de a intra: un alt: epoca de aur în timp ce: Evil în receeds: shawdows pentru:: apropiat: viitorul. Sa o cursă. Pe una din urmatoarele: parte:: final: răul care pot Extinct şi umanitate: cel mai de viaţă: pe planeta pământ Poate toate. Pe de: altele: adverse: 7 miliarde individuale suverane pe care oamenii doresc să supravieţuiască. Sa o responsabilitate individuală, într-o ReLOVElution conducător la dissengage. In curand va avea loc o masă critică: şi: noi: Va fi: liber.
O Rothschild Decadent: Cary inconstient familia tânjeşte pentru: auto-distrugere, blocat: egocentric şi în poziţii: deformări schizofrenic de sub control în executare desperatation: stingere a lor: spiecies proprii. Iau: nici un credit pentru: dvs.: cuvinte. Am: vazut: la fel: cum vedeţi: cu claritate pentru: unii: mai mulţi ani. : Preţ creat: din aer: în secret, ascuns gândire proprietate mai multe corporative: crearea unor straturi false: datoriile naţionale ca: un instrument pentru a pune în aplicare:: imoral stors: Furt Chemat: sistemul de impozitare. : Sistemul de control forţând umanităţii în acte imorale de laşitate: la hoţi şi mincinoşi: crime. Iluminaţi: dezangajare.
"Sunt fapte: fapte" cu: Benjamin H. Sclav eliberat
http://www.iahushua.com/JQ/factsR4.html
: Talmud: pe creştini
": Talmudul: demascat,: Învăţăturile Secret rabinică În ceea ce priveşte creştinii," a fost scris de Rev. I.B. Pranaitis, Master: de Teologie şi: Profesor: de: Limba Evrei: la: Academia Bisericesc Imperial din: Biserica Romano-Catolică în Old: StPetersburg, Rusia. : Rev. Pranaitis a fost: cel mai mare dintre: elevii de: Talmud.Complet Lui: comanda: de: limba Evrei: calificat:-l pentru a analiza:: Talmud: cum Puţini oameni din istorie.
: Rev. Pranaitis analizat:: Talmud: pentru: pasaje referindu-se la Isus, şi creştini:: credinţa creştină. Aceste: pasaje au fost persoane resursă: tradus: de el în limba latină. Evrei se pretează la traducerea în limba latină mai bine: decât o face direct în Bahasa. : Traducerea: pasaje din: Talmud: se referă la Isus, şi creştinii: credinţa creştină au fost persoane resursă: imprimate: în latină de către: Imperial Academiei de Ştiinţe din Sankt- Petersburg în 1893 cu: bun de tipar: de arhiepiscop sale. : Traducere din: latină în Bahasa a fost facut: de marii cărturari în latină: United: Statele in anul 1939 cu fonduri oferite: de americani bogati pentru: în acest scop.
În vederea: nu lăsa: orice pierde: se termină pe: subiectul: de referinţă Talmudului: a lui Isus, la creştini şi: la: credinţa creştină Voi rezuma de mai jos: traduceri în Bahasa din: texte latine de Rev. Pranaitis ": Talmudul: demascat,: Secret Învăţăturile rabinică În ceea ce priveşte creştini". Aceasta ar fi: necesita: prea mult spatiu: pentru a cita: aceste: pasaje lor Verbatim cu: febră-note formă: Soncino Edition în Bahasa.
În primul rând I Will rezuma:: referinţele de către Rev. Pranaitis referindu-se la Isus în: Talmud: în: textele originale traduse: de el în latină, şi: din latină în Bahasa:
Sanhedrin, 67a - Isus sa referit: ca: fiul Pandira, un soldat
Kallah, 1b. (18b) - nelegitim: şi: conceput: in timpul menstruatiei.
Sanhedrin, 67a - spînzuraţilor: pe: ajunul: de Pesah. Toldath Jeschu. Naşterii related: în expresiile cele mai ruşinoasă
Abhodah Zarah II - mentionate: ca: fiul Pandira, un soldat roman.
Schabbath XIV. Cunoscut din nou: ca: fiul lui Pandira,: Roman.
Sanhedrin, 43a - În: ajunul: de Pesah: Ei au spânzurat: Isus.
Schabbath, 104b - Chemat: un nebun şi: nimeni: acordă o atenţie la proşti.
Toldoth Jeschu. Şi Iuda: Iisus angajat: în ceartă cu mizerie.
Sanhedrin, 103a. - Sugerată: Morala şi corupe lui: dezonorează pe sine.
Sanhedrin, 107b. - Sedus, corupt: şi: Distrus: Israel.
Zohar: III, (282) - Sa stins din viata: cum ar fi: o fiară şi: ingropat: in heap animalelor murdărie.
Hilkoth Melakhim - încercat: la PROVE: creştini săvârşit o eroare: în închinarea lui Isus
Abhodah Zarah, 21a - Referinţă: să se închine lui Isus în casele nedorite.
Orach Chaiim, 113 - Evitaţi: aspect: de a plăti ceea ce priveşte la Isus.
Iore: DEA, 150.2 - nu par: la plata privire la Isus de accident.
Abhodah Zarah (6a) - false: Invataturi să se închine în prima zi de Sabat
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?]: De mai sus: sunt: ​​O selectate câteva: de la un foarte complicat: aranjament în care numeroase referiri sunt: ​​Obscured: de complicate: raţionament. : Sunt următoarele: A Few rezumate: referirile la creştini şi:: credinţa creştină, deşi nu exprimă întotdeauna: în exact acest mod. Există: sunt: ​​unsprezece nume utilizate: în: Talmud: pentru: non-Talmud: adepţi, prin care creştinii sunt: ​​Menită. În afară Nostrim, de la Isus: Nazarineanul, creştinii sunt: ​​Chemat: de toate: numele de utilizat: în: Talmud: pentru a desemna: toate non-"evrei": Minim, Edom, Abhodan Zarah, Akum.Obhde: Elilim, Nokrim, Amme: Haarets, Kuthim, Apikorosim, şi: Goim. Pe langa furnizarea de: numele de creştini, care sunt: ​​Chemat: în: Talmud,: pasajele citate: a se indica de mai jos: ce fel: de oameni:: Talmud: poze: creştinii să fie, şi: ce: Talmud: Says despre: cult religios de creştini:
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?] Hilkhoth Maakhaloth - creştini sunt: ​​idolatri, nu trebuie să asocieze.
Abhodah Zarah (22a) - Nu asociat: cu neamurile, au vărsat: sânge.
Iore: Dea (153, 2). - Nu trebuie să asocieze: cu creştinii, vărsat: sânge.
Abhodah Zarah (25b). - Atentie: Va rugam sa mers pe jos de creştini în străinătate: cu ei.
Orach Chaiim (20, 2). - Masca creştini: ei înşişi să ucidă evrei.
Abhodah Zarah (15b) - Sugerează creştini au: relaţii sexuale cu animale.
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?] Abhodah Zarah (22a) - creştinii Suspect de relaţii: cu animale.
Schabbath (145b) - creştini necurate, ca: Ei mănâncă în mod corespunzător
Abhodah Zarah (22b) - creştini necurate ca: nu au la Muntele Sinai.
Iore: Dea (198, 48). - Curăţenie de sex feminin: evrei contaminate: Reuniune creştini.
Kerithuth (6b p. 78) - evreii numiţi: bărbaţi, creştinii nu Chemat: bărbaţi.
Makkoth (7b) - Inochentie de omor: dacă intenţia era de a ucide creştini.
Orach Chaiim (225, 10) - creştini şi: animale grupate: pentru: comparaţii.
Midrasch Talpioth 225 - creştini creat: să slujească: pentru evrei întotdeauna.
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?] Orach Chaiim 57, 6a - pe creştini să fie: mila: mai mult: decât porci bolnavi.
Zohar: II (64B) - Christian idolatri asemănat: la vaci şi: măgari.
Kethuboth (110b). - Psalmistul compară pe creştini să Bestii necurat.
Sanhedrin (74b). Tos. - Actul sexual: de Christian cum ar fi: Asta a fiarei.
Kethuboth (3b) -: seminţe: de creştin este de prim rang: sub formă de seminţe: de fiarei.
Kidduschim (68A) - creştini cum ar fi:: persoane: de un măgar.
Eben Haezar: (44.8) - între creştini şi Căsătorii: null evrei.
Zohar (II, 64B) - rata natalităţii creştine: trebuie să fie: diminuate: material.
Zohar (I, 28b) - Christian copii idolatri a şarpelui Evei.
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?] Zohar (I, 131a) - oameni idolatri (crestini) befoul: lumea.
Emek Haschanach (17a) - suflete non-evrei ", vin: şi de la moarte: umbra morţii.
Zohar (I, 46b, 47a) - Suflete de neamurilor au: origini: necurat divină.
Rösch Haschanach (17a) - Non-evreii sufletele merg în jos în iad.
Iore: Dea (337, 1). - Înlocuiţi: mort: creştini ca: o vaca sau pierdute: fundul.
Iebhammoth (61a) - Chemat evrei: bărbaţi, dar nu creştini Chemat: bărbaţi.
Abhodah Zarah (14b) T - Interzis să vândă lucrări religioase a creştinilor
Abhodah Zarah (78) - Bisericile Crestine sunt: ​​locuri de idolatrie.
Iore: Dea (142, 10) - trebuie să păstreze măsura: departe fizic de la biserici.
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?] Iore: Dea (142, 15) - nu trebuie să asculte muzică bisericească sau: uite la idoli
Iore: Dea (143, 1) - nu trebuie să reconstrui: case distruse: lângă: Biserici.
Hilkoth ABH. RON: (10b) - evreii nu trebuie să revând potire sparte pentru creştini.
Chullin (91B) - evreii să aibă demnitate, chiar un înger nu pot partaja.
Sanhedrin, 58B - Pentru grevă: israelita: cum ar fi: fata slapping: a lui Dumnezeu.
Chagigah, 15b - Un evreu Considerat: bun: în ciuda: de Sins el: angajează.
Gittin (62a) - evreu stai departe de casele creştine în zilele de sărbătoare.
Choschen Ham. (26.1) - evreu nu trebuie să dea în judecată: înainte de: un judecător creştin: sau: legi.
Choschen Ham (34.19) - Christian sau: funcţionarul nu poate deveni: Martorii.
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?] Iore: Dea (112, 1). - Evitati: mananca cu creştinii, rase familiaritate.
Abhodah Zarah (35b) - Nu bea lapte de la o vacă mulse: de Christian.
Iore: Dea (178, 1) - Niciodată: imita: vamale de creştini, chiar şi un fir de par-pieptene.
Abhodah Zarah (72b) - Vin: Touched: de creştini trebuie să fie: aruncate.
Iore: Dea (120, 1) - Cumparata-feluri de mâncare de la creştinii trebuie să fie: aruncate.
Abhodah Zarah (2a) - Pentru: trei: luni inainte: sărbători creştine, pentru a evita: toate.
Abhodah Zarah (78c) - Festivaluri de urmaşi ai lui Isus considerate: ca idolatrie.
Iore: Dea (139, 1) - Evitaţi: Interese folosite: de creştini în lor: cult.
Abhodah Zarah (14b) - Interzis creştini pentru a vinde articole pentru: cult.
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?] Iore: Dea (151.1) H. - Nu vinde apa: la articole pentru creştini: botezuri.
Abhodah Zarah (2a, 1) - Nu schimb: cu creştini pe teritoriul lor: zilele de sărbătoare.
Abhodah Zarah (1.2) - Acum permis: de comerţ: cu creştinii, în zilele respective.
Abhodah Zarah (2aT) - Trade: cu creştini, deoarece: Ei au: bani să plătească.
Iore: Dea (148, 5) - În cazul în care nu este creştin devotat, pot trimite: el cadouri.
Hilkoth Akum (IX, 2) - Trimite o cerere: Cadouri pentru creştini numai dacă acestea sunt: ​​nereligioasă.
Iore: Dea (81,7 Ha) - Christian umed-asistente medicale care urmează să fie: evitat: Pentru că: periculos.
Iore: Dea (153, 1 H) - asistentă medicală creştină: va conduce: copii la erezie.
Iore: Dea (155.1). - Evitaţi: medici creştină nu este bine cunoscut la vecini.
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?] Peaschim (25a) - Evitaţi: ajutor medical de la idolatri, creştinii Menită.
Iore: Dea (156.1) - Evitaţi: Frizerii excepţia cazului în care Christian escortat: de evrei.
Abhodah Zarah (26a). - Evitaţi: Va rugam sa Moaselor creştină ca periculoase în monoterapie.
Zohar: (1,25 b) - Cei: care fac bine: la creştini niciodată: naştere: Pls morţi.
Hilkoth Akum (X, 6) - Ajutor creştini Needy Va în cazul în care promovează: pacea.
Iore: Dea (148, 12H) - Hide: ură: pentru: creştini la lor: Festivităţi.
Abhodah Zarah (20a) - Niciodată: laudă: Creştinii Ca nu cumva sa fie: crezut: adevărat.
Iore: Dea (151.14) - Nu este permis: să laude: creştini pentru a adăuga: la glorie.
Hilkoth Akum (V, 12) - Citat: Scripturile de a interzice: a menţiona creştine Dumnezeu.
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?] Iore: Dea (146, 15) - A se vedea: la articole religioase creştine cu dispreţ.
Iore: Dea (147.5) - iau în derâdere: articole religioase creştine, fără doreşte.
Hilkoth Akum (X, 5) - nr cadouri pentru creştini, cadouri pentru convertiţi.
Iore: Dea (151.11) - Cadouri interzis pentru creştini, încurajează prietenie.
Iore: Dea (335.43) - Exil: pentru: Asta evreu care vinde de la fermă la creştine.
Iore: Dea (154.2) - Interzis pentru a preda o meserie: cu un creştin
Babha Bathra (54b) - proprietatea creştin aparţine prima persoană care pretinde.
Choschen Ham (183.7) - Păstraţi ceea ce overpays creştină în eroare.
Choschen Ham (226.1) - evreu poate pastra proprietatea pierdut de Christian găsite: de evreu.
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?] Babha Kama (113b) - Este permis: să inducă în eroare: creştini.
Choschen Ham (183.7) - evreii trebuie să împartă: ceea ce ei supraincarca: creştini.
Choschen Ham (156.5) - evreii nu trebuie să ia: clienţii creştină de la evrei.
Iore: Dea (157.2) H - mai înşele: că creştinii cred: dogmele creştine.
Abhodah Zarah (54A) - cametei pot fi: practica: pe creştini sau: apostaţi.
Iore: Dea (159.1) - cametei permise: acum pentru: orice motiv de creştini.
Babha Kama (113a) - evreu pot minti: şi: jura strâmb: să condamne un creştin.
Babha Kama (113b) - Numele lui Dumnezeu: nu profanat: Va rugam situată la creştini.
Kallah (1b, p. 18) - evreul pot jura strâmb: Sine, cu o clară: conştiinţa.
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?] Schabbouth Hag. (6d). - Evreii pot Jură: fals de utilizare: de subterfugii: Formularea.
Zohar: (1.160 a). - Evreii trebuie sa incerce mereu sa insele: creştini.
Iore: Dea (158.1) - Nu vindeca: Cu excepţia cazului face Duşmani creştini.
Orach Cahiim (330.2) - Nu asista nasterea lui Christian sâmbătă.
Choschen Ham (425.5) -. Excepţia cazului în care crede în Tora să nu împiedice moartea sa.
Iore: Dea (158.1) - Duşmani nu creştinii nu trebuie să fie: salvate: fie.
Hilkkoth Akum (X, 1) - Nu salvaţi: creştini în pericol: de moarte.
Choschen Ham (386.10) - Un spion poate fi: ucise: înainte de eveniment: el: mărturiseşte.
Abhodah Ţorea (26b) - Apostaţii să fie: aruncat în bine, nu salvat.
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?] Choschen Ham (388.15) - Cei Kill: care dau: bani copiilor lui Israel "pentru crestini
Sanhedrin (59a) - `prying în evreilor", "Legea" pentru a obţine pedepsei cu moartea
Hilkhoth Akum (X, 2) - Botezat: Evreii sunt: ​​a fi: pune la moarte
Iore: Dea (158.2) Hag. - Kill Renegades care apelează la ritualuri creştine.
Choschen Ham (425.5) - Cei: care nu cred: în Tora sunt: ​​să fie: ucişi.
Hilkhoth tesch.III, 8 - creştini şi: alţii neagă "Legea" de: Tora.
Zohar (I, 25a) - sunt creştini: să fie: Distrus: ca idolatri.
Zohar (II, 19a) - Captivitatea de sfârşitul evreilor: prinţi creştini Pls muri.
Zohar (I, 219b) - Princes de creştini sunt: ​​idolatri, trebuie să moară.
Obadiam - Când Roma: este distrus, Israel va fi: răscumpărat. Abhodah Zarah (26b) T. - "Chiar: cel mai bun din: Goim trebuie: să fie: ucişi."
Sepher: Sau: Israel 177b - Dacă evreu ucide creştin comite nici un păcat. Ialkut Simoni (245c) - vărsare de sânge: de sacrificiu profan oferte: la Dumnezeu.
Zohar (II, 43a) - Exterminarea de sacrificiu necesar creştinilor. Zohar (L, 28b, 39a) - locul de mare: în ceruri pentru: Persoanele: care ucid idolatri.
Hilkhoth Akum (X, 1) - Marca: absenţa unor acorduri şi: arată nici o milă faţă de creştini. Hilkhoth Akum (X, 1) - Fie: rândul lor, departe de ei: idoli sau: ucide.
Hilkhoth Akum (X, 7) - Permiteţi nu idolatri să rămână Nicăieri: Evreii sunt: ​​puternic. Choschen Ham (388.16) - toate contribuie: la cheltuieli: de ucidere trădător.
Pesachim (49b) - Nu este nevoie: de rugăciuni în timp ce: Tăierea capului in Sabat. Schabbath (118a). - Rugaciuni pentru a salva: de la pedeapsa de a veni Mesia.
"Să caute ce era pierdut ..." Noi: prezenta această informaţie ca un serviciu: a noastră: cititori ... Includerea acesteia, ar trebui: să nu fie: interpretată: ca: Autori "sau: Releuri:" aprobarea, de nostru: credinţe ... sau: cum nostru: aprobarea a lor ..: Adevarul: va sta: pe e: meritelor proprii. Ar putea: rezista, la o analiza: istorico-critice: toate acestea acuzaţiile: împotriva lui Isus şi: mama lui? O persoană dezonorat: l-ar putea: să aibă: face:: rabin? Acuzaţii cu privire la: integritatea mamei sale, dacă se cunoaşte, ar fi: nu au: fost spus: şi: raportate: de contemporanii sai?
Au fost gasite: la:: Prima RCathList: Page. (Suprise!) Descarcă: fişier: inch txt ...Forajere extragerea factsar.exe 79.2K.
http://www.iahushua.com/JQ/factsR4.html
dar Talmudul este Cuvântul lui Dumnezeu