Visualizzazioni totali

Translate

Cerca nel blog

dar Talmudul este Cuvântul lui Dumnezeu

@ IsraelNationalTV - Va rugam sa un fariseu: Asta a fost: unui prieten: a lui Isus a întrebat:-l: "Cine este aproapele meu?" deja: de la această întrebare: este evident:: răul de Talmud: .. de aceea Isus le spune: Parabola: a: "Corect: Samaritean". De ce, numai el: a fost plin de compasiune fost: pentru a vă anunţa, cum ar fi,: cel mai bun din toate, a fost un om, considerat pe drept cuvânt: un eretic. dar, între timp, a fost fost acesta: singur: sa faci:: Voia lui Dumnezeu: Asta este de a salva:: crearea preţioşi ai lui Dumnezeu: condamnat: la moarte de către tâlhari. fi: nu a reuşit: toate: reprezentanţi ai: religia oficială! şi: Pls Isus spune, "re: la fel ca:: samaritean!" .. El: condamnat:: Talmudul! Dar, pentru: a condamna:? Talmudul, ar: nu: suficientă într-un profet! dar, este de asemenea suficientă: un copil: este motivul pentru care Isus a spus, "dacă sunt: ​​nu ca:? Copiii vor Nu introduceţi::! Împărăţia lui Dumnezeu"
@ IsraelNationalTV - chiar dacă există: sunt: ​​de: variaţiile secundar: cu toate acestea, toate: descărcare şi: lor: Religii: cred: peste tot:: lumea: Faptul că Dumnezeu: este ONE: si: Asta El: este " sfânt "! "Sfânt"! "Sfânt"!. Acum,: singura categorie de: sfinţenie:? Poate fi: să fie: 1. Atotputernic, 2. doar infinit, şi, 3. infinit: bunătatea! Acum, să creadă că Dumnezeu: a vrut: Rasism: pentru: o diferenţă: despre: religie: sau: rasa, sau: Că el: a creat: animale în formă umană (Talmud)?Acest lucru este satanism! Aceasta este: blasfemie blasfemie reale. şi: apostazie!Aceasta este o profanare clar: împotriva:: prima poruncă. Din:: conceptul de: divină: natura: in: creştină nu este de a superioritate: "Pentru ca:: cea mai mare, dintre toate este: una: care serveste: în timp ce:" Fiecare om este fratele meu. "
@ IsraelNationalTV - spun eu, ceva care este absolut evident, prin urmare, fiecare persoană în: lume: acum: stiti, cu certitudine matematică: Dacă el: este condamnat: deja: de Dumnezeu: pentru: a fi: deja: expulzat: din Împărăţia Lui!Deoarece: chiar: Interese mai simplu? acestea sunt: ​​negat: tuturor celor: care au fost persoanele resursă: sortite: la un iad de distrugere. De fapt, unii: cred că: a fi: superioare: la un alt: bărbat (rasismul) Doar pentru ca: el: are o bucată (de pânză) pe cap? sau, ca: el: are o pata de culoare: intre: ochi? sau: el: are o anumită carte? etc .. ? Dar acest lucru este idolatrie! De fapt,: cel mai mare dintre toate pacatele, este asa de rau cred ca: şi: lucrurile necinstite: împotrivă: nostru: Creatorul Frecvente: Asta este de a merge împotriva: 1 Porunca a st!
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt:? Al lui Dumnezeu]] ", să caute ce era pierdut ..."Noi: prezenta această informaţie ca un serviciu: a noastră: cititori ... Includerea acesteia, ar trebui: să nu fie: interpretată: ca: Autori "sau: Releuri:" aprobarea, de nostru: credinţe ... sau: cum nostru: aprobarea a lor .. : Adevarul: va sta: pe e: meritelor proprii. Ar putea: rezista, la o analiza: istorico-critice: toate acestea acuzaţiile: împotriva lui Isus şi: mama lui? O persoană dezonorat: l-ar putea: să aibă: face:: rabin? Acuzaţii cu privire la: integritatea mamei sale, dacă se cunoaşte, ar fi: nu au: fost spus: şi: raportate: de contemporanii sai?
TheTime4solutions a spus: Cu: arma primara de Iluminate: dissengagement o masă critică a omenirii a ieşit:: Rothschild: fals: Datoria Sclavia (camătă) sistem scurt timp după aceea:: restul Urmat de umanitate. Acestea sunt: ​​250. Noi: sunt: ​​7 miliarde de euro. Din Evil de echilibru: se va prabusi: pentru: este o contradicţie.Omenirea este pe cale de a intra: un alt: epoca de aur în timp ce: Evil în receeds: shawdows pentru:: apropiat: viitorul. Sa o cursă. Pe una din urmatoarele: parte:: final: răul care pot Extinct şi umanitate: cel mai de viaţă: pe planeta pământ Poate toate. Pe de: altele: adverse: 7 miliarde individuale suverane pe care oamenii doresc să supravieţuiască. Sa o responsabilitate individuală, într-o ReLOVElution conducător la dissengage. In curand va avea loc o masă critică: şi: noi: Va fi: liber.
O Rothschild Decadent: Cary inconstient familia tânjeşte pentru: auto-distrugere, blocat: egocentric şi în poziţii: deformări schizofrenic de sub control în executare desperatation: stingere a lor: spiecies proprii. Iau: nici un credit pentru: dvs.: cuvinte. Am: vazut: la fel: cum vedeţi: cu claritate pentru: unii: mai mulţi ani. : Preţ creat: din aer: în secret, ascuns gândire proprietate mai multe corporative: crearea unor straturi false: datoriile naţionale ca: un instrument pentru a pune în aplicare:: imoral stors: Furt Chemat: sistemul de impozitare. : Sistemul de control forţând umanităţii în acte imorale de laşitate: la hoţi şi mincinoşi: crime. Iluminaţi: dezangajare.
"Sunt fapte: fapte" cu: Benjamin H. Sclav eliberat
http://www.iahushua.com/JQ/factsR4.html
: Talmud: pe creştini
": Talmudul: demascat,: Învăţăturile Secret rabinică În ceea ce priveşte creştinii," a fost scris de Rev. I.B. Pranaitis, Master: de Teologie şi: Profesor: de: Limba Evrei: la: Academia Bisericesc Imperial din: Biserica Romano-Catolică în Old: StPetersburg, Rusia. : Rev. Pranaitis a fost: cel mai mare dintre: elevii de: Talmud.Complet Lui: comanda: de: limba Evrei: calificat:-l pentru a analiza:: Talmud: cum Puţini oameni din istorie.
: Rev. Pranaitis analizat:: Talmud: pentru: pasaje referindu-se la Isus, şi creştini:: credinţa creştină. Aceste: pasaje au fost persoane resursă: tradus: de el în limba latină. Evrei se pretează la traducerea în limba latină mai bine: decât o face direct în Bahasa. : Traducerea: pasaje din: Talmud: se referă la Isus, şi creştinii: credinţa creştină au fost persoane resursă: imprimate: în latină de către: Imperial Academiei de Ştiinţe din Sankt- Petersburg în 1893 cu: bun de tipar: de arhiepiscop sale. : Traducere din: latină în Bahasa a fost facut: de marii cărturari în latină: United: Statele in anul 1939 cu fonduri oferite: de americani bogati pentru: în acest scop.
În vederea: nu lăsa: orice pierde: se termină pe: subiectul: de referinţă Talmudului: a lui Isus, la creştini şi: la: credinţa creştină Voi rezuma de mai jos: traduceri în Bahasa din: texte latine de Rev. Pranaitis ": Talmudul: demascat,: Secret Învăţăturile rabinică În ceea ce priveşte creştini". Aceasta ar fi: necesita: prea mult spatiu: pentru a cita: aceste: pasaje lor Verbatim cu: febră-note formă: Soncino Edition în Bahasa.
În primul rând I Will rezuma:: referinţele de către Rev. Pranaitis referindu-se la Isus în: Talmud: în: textele originale traduse: de el în latină, şi: din latină în Bahasa:
Sanhedrin, 67a - Isus sa referit: ca: fiul Pandira, un soldat
Kallah, 1b. (18b) - nelegitim: şi: conceput: in timpul menstruatiei.
Sanhedrin, 67a - spînzuraţilor: pe: ajunul: de Pesah. Toldath Jeschu. Naşterii related: în expresiile cele mai ruşinoasă
Abhodah Zarah II - mentionate: ca: fiul Pandira, un soldat roman.
Schabbath XIV. Cunoscut din nou: ca: fiul lui Pandira,: Roman.
Sanhedrin, 43a - În: ajunul: de Pesah: Ei au spânzurat: Isus.
Schabbath, 104b - Chemat: un nebun şi: nimeni: acordă o atenţie la proşti.
Toldoth Jeschu. Şi Iuda: Iisus angajat: în ceartă cu mizerie.
Sanhedrin, 103a. - Sugerată: Morala şi corupe lui: dezonorează pe sine.
Sanhedrin, 107b. - Sedus, corupt: şi: Distrus: Israel.
Zohar: III, (282) - Sa stins din viata: cum ar fi: o fiară şi: ingropat: in heap animalelor murdărie.
Hilkoth Melakhim - încercat: la PROVE: creştini săvârşit o eroare: în închinarea lui Isus
Abhodah Zarah, 21a - Referinţă: să se închine lui Isus în casele nedorite.
Orach Chaiim, 113 - Evitaţi: aspect: de a plăti ceea ce priveşte la Isus.
Iore: DEA, 150.2 - nu par: la plata privire la Isus de accident.
Abhodah Zarah (6a) - false: Invataturi să se închine în prima zi de Sabat
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?]: De mai sus: sunt: ​​O selectate câteva: de la un foarte complicat: aranjament în care numeroase referiri sunt: ​​Obscured: de complicate: raţionament. : Sunt următoarele: A Few rezumate: referirile la creştini şi:: credinţa creştină, deşi nu exprimă întotdeauna: în exact acest mod. Există: sunt: ​​unsprezece nume utilizate: în: Talmud: pentru: non-Talmud: adepţi, prin care creştinii sunt: ​​Menită. În afară Nostrim, de la Isus: Nazarineanul, creştinii sunt: ​​Chemat: de toate: numele de utilizat: în: Talmud: pentru a desemna: toate non-"evrei": Minim, Edom, Abhodan Zarah, Akum.Obhde: Elilim, Nokrim, Amme: Haarets, Kuthim, Apikorosim, şi: Goim. Pe langa furnizarea de: numele de creştini, care sunt: ​​Chemat: în: Talmud,: pasajele citate: a se indica de mai jos: ce fel: de oameni:: Talmud: poze: creştinii să fie, şi: ce: Talmud: Says despre: cult religios de creştini:
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?] Hilkhoth Maakhaloth - creştini sunt: ​​idolatri, nu trebuie să asocieze.
Abhodah Zarah (22a) - Nu asociat: cu neamurile, au vărsat: sânge.
Iore: Dea (153, 2). - Nu trebuie să asocieze: cu creştinii, vărsat: sânge.
Abhodah Zarah (25b). - Atentie: Va rugam sa mers pe jos de creştini în străinătate: cu ei.
Orach Chaiim (20, 2). - Masca creştini: ei înşişi să ucidă evrei.
Abhodah Zarah (15b) - Sugerează creştini au: relaţii sexuale cu animale.
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?] Abhodah Zarah (22a) - creştinii Suspect de relaţii: cu animale.
Schabbath (145b) - creştini necurate, ca: Ei mănâncă în mod corespunzător
Abhodah Zarah (22b) - creştini necurate ca: nu au la Muntele Sinai.
Iore: Dea (198, 48). - Curăţenie de sex feminin: evrei contaminate: Reuniune creştini.
Kerithuth (6b p. 78) - evreii numiţi: bărbaţi, creştinii nu Chemat: bărbaţi.
Makkoth (7b) - Inochentie de omor: dacă intenţia era de a ucide creştini.
Orach Chaiim (225, 10) - creştini şi: animale grupate: pentru: comparaţii.
Midrasch Talpioth 225 - creştini creat: să slujească: pentru evrei întotdeauna.
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?] Orach Chaiim 57, 6a - pe creştini să fie: mila: mai mult: decât porci bolnavi.
Zohar: II (64B) - Christian idolatri asemănat: la vaci şi: măgari.
Kethuboth (110b). - Psalmistul compară pe creştini să Bestii necurat.
Sanhedrin (74b). Tos. - Actul sexual: de Christian cum ar fi: Asta a fiarei.
Kethuboth (3b) -: seminţe: de creştin este de prim rang: sub formă de seminţe: de fiarei.
Kidduschim (68A) - creştini cum ar fi:: persoane: de un măgar.
Eben Haezar: (44.8) - între creştini şi Căsătorii: null evrei.
Zohar (II, 64B) - rata natalităţii creştine: trebuie să fie: diminuate: material.
Zohar (I, 28b) - Christian copii idolatri a şarpelui Evei.
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?] Zohar (I, 131a) - oameni idolatri (crestini) befoul: lumea.
Emek Haschanach (17a) - suflete non-evrei ", vin: şi de la moarte: umbra morţii.
Zohar (I, 46b, 47a) - Suflete de neamurilor au: origini: necurat divină.
Rösch Haschanach (17a) - Non-evreii sufletele merg în jos în iad.
Iore: Dea (337, 1). - Înlocuiţi: mort: creştini ca: o vaca sau pierdute: fundul.
Iebhammoth (61a) - Chemat evrei: bărbaţi, dar nu creştini Chemat: bărbaţi.
Abhodah Zarah (14b) T - Interzis să vândă lucrări religioase a creştinilor
Abhodah Zarah (78) - Bisericile Crestine sunt: ​​locuri de idolatrie.
Iore: Dea (142, 10) - trebuie să păstreze măsura: departe fizic de la biserici.
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?] Iore: Dea (142, 15) - nu trebuie să asculte muzică bisericească sau: uite la idoli
Iore: Dea (143, 1) - nu trebuie să reconstrui: case distruse: lângă: Biserici.
Hilkoth ABH. RON: (10b) - evreii nu trebuie să revând potire sparte pentru creştini.
Chullin (91B) - evreii să aibă demnitate, chiar un înger nu pot partaja.
Sanhedrin, 58B - Pentru grevă: israelita: cum ar fi: fata slapping: a lui Dumnezeu.
Chagigah, 15b - Un evreu Considerat: bun: în ciuda: de Sins el: angajează.
Gittin (62a) - evreu stai departe de casele creştine în zilele de sărbătoare.
Choschen Ham. (26.1) - evreu nu trebuie să dea în judecată: înainte de: un judecător creştin: sau: legi.
Choschen Ham (34.19) - Christian sau: funcţionarul nu poate deveni: Martorii.
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?] Iore: Dea (112, 1). - Evitati: mananca cu creştinii, rase familiaritate.
Abhodah Zarah (35b) - Nu bea lapte de la o vacă mulse: de Christian.
Iore: Dea (178, 1) - Niciodată: imita: vamale de creştini, chiar şi un fir de par-pieptene.
Abhodah Zarah (72b) - Vin: Touched: de creştini trebuie să fie: aruncate.
Iore: Dea (120, 1) - Cumparata-feluri de mâncare de la creştinii trebuie să fie: aruncate.
Abhodah Zarah (2a) - Pentru: trei: luni inainte: sărbători creştine, pentru a evita: toate.
Abhodah Zarah (78c) - Festivaluri de urmaşi ai lui Isus considerate: ca idolatrie.
Iore: Dea (139, 1) - Evitaţi: Interese folosite: de creştini în lor: cult.
Abhodah Zarah (14b) - Interzis creştini pentru a vinde articole pentru: cult.
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?] Iore: Dea (151.1) H. - Nu vinde apa: la articole pentru creştini: botezuri.
Abhodah Zarah (2a, 1) - Nu schimb: cu creştini pe teritoriul lor: zilele de sărbătoare.
Abhodah Zarah (1.2) - Acum permis: de comerţ: cu creştinii, în zilele respective.
Abhodah Zarah (2aT) - Trade: cu creştini, deoarece: Ei au: bani să plătească.
Iore: Dea (148, 5) - În cazul în care nu este creştin devotat, pot trimite: el cadouri.
Hilkoth Akum (IX, 2) - Trimite o cerere: Cadouri pentru creştini numai dacă acestea sunt: ​​nereligioasă.
Iore: Dea (81,7 Ha) - Christian umed-asistente medicale care urmează să fie: evitat: Pentru că: periculos.
Iore: Dea (153, 1 H) - asistentă medicală creştină: va conduce: copii la erezie.
Iore: Dea (155.1). - Evitaţi: medici creştină nu este bine cunoscut la vecini.
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?] Peaschim (25a) - Evitaţi: ajutor medical de la idolatri, creştinii Menită.
Iore: Dea (156.1) - Evitaţi: Frizerii excepţia cazului în care Christian escortat: de evrei.
Abhodah Zarah (26a). - Evitaţi: Va rugam sa Moaselor creştină ca periculoase în monoterapie.
Zohar: (1,25 b) - Cei: care fac bine: la creştini niciodată: naştere: Pls morţi.
Hilkoth Akum (X, 6) - Ajutor creştini Needy Va în cazul în care promovează: pacea.
Iore: Dea (148, 12H) - Hide: ură: pentru: creştini la lor: Festivităţi.
Abhodah Zarah (20a) - Niciodată: laudă: Creştinii Ca nu cumva sa fie: crezut: adevărat.
Iore: Dea (151.14) - Nu este permis: să laude: creştini pentru a adăuga: la glorie.
Hilkoth Akum (V, 12) - Citat: Scripturile de a interzice: a menţiona creştine Dumnezeu.
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?] Iore: Dea (146, 15) - A se vedea: la articole religioase creştine cu dispreţ.
Iore: Dea (147.5) - iau în derâdere: articole religioase creştine, fără doreşte.
Hilkoth Akum (X, 5) - nr cadouri pentru creştini, cadouri pentru convertiţi.
Iore: Dea (151.11) - Cadouri interzis pentru creştini, încurajează prietenie.
Iore: Dea (335.43) - Exil: pentru: Asta evreu care vinde de la fermă la creştine.
Iore: Dea (154.2) - Interzis pentru a preda o meserie: cu un creştin
Babha Bathra (54b) - proprietatea creştin aparţine prima persoană care pretinde.
Choschen Ham (183.7) - Păstraţi ceea ce overpays creştină în eroare.
Choschen Ham (226.1) - evreu poate pastra proprietatea pierdut de Christian găsite: de evreu.
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?] Babha Kama (113b) - Este permis: să inducă în eroare: creştini.
Choschen Ham (183.7) - evreii trebuie să împartă: ceea ce ei supraincarca: creştini.
Choschen Ham (156.5) - evreii nu trebuie să ia: clienţii creştină de la evrei.
Iore: Dea (157.2) H - mai înşele: că creştinii cred: dogmele creştine.
Abhodah Zarah (54A) - cametei pot fi: practica: pe creştini sau: apostaţi.
Iore: Dea (159.1) - cametei permise: acum pentru: orice motiv de creştini.
Babha Kama (113a) - evreu pot minti: şi: jura strâmb: să condamne un creştin.
Babha Kama (113b) - Numele lui Dumnezeu: nu profanat: Va rugam situată la creştini.
Kallah (1b, p. 18) - evreul pot jura strâmb: Sine, cu o clară: conştiinţa.
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?] Schabbouth Hag. (6d). - Evreii pot Jură: fals de utilizare: de subterfugii: Formularea.
Zohar: (1.160 a). - Evreii trebuie sa incerce mereu sa insele: creştini.
Iore: Dea (158.1) - Nu vindeca: Cu excepţia cazului face Duşmani creştini.
Orach Cahiim (330.2) - Nu asista nasterea lui Christian sâmbătă.
Choschen Ham (425.5) -. Excepţia cazului în care crede în Tora să nu împiedice moartea sa.
Iore: Dea (158.1) - Duşmani nu creştinii nu trebuie să fie: salvate: fie.
Hilkkoth Akum (X, 1) - Nu salvaţi: creştini în pericol: de moarte.
Choschen Ham (386.10) - Un spion poate fi: ucise: înainte de eveniment: el: mărturiseşte.
Abhodah Ţorea (26b) - Apostaţii să fie: aruncat în bine, nu salvat.
[[Dar: Talmudul: este: Cuvânt: al lui Dumnezeu]?] Choschen Ham (388.15) - Cei Kill: care dau: bani copiilor lui Israel "pentru crestini
Sanhedrin (59a) - `prying în evreilor", "Legea" pentru a obţine pedepsei cu moartea
Hilkhoth Akum (X, 2) - Botezat: Evreii sunt: ​​a fi: pune la moarte
Iore: Dea (158.2) Hag. - Kill Renegades care apelează la ritualuri creştine.
Choschen Ham (425.5) - Cei: care nu cred: în Tora sunt: ​​să fie: ucişi.
Hilkhoth tesch.III, 8 - creştini şi: alţii neagă "Legea" de: Tora.
Zohar (I, 25a) - sunt creştini: să fie: Distrus: ca idolatri.
Zohar (II, 19a) - Captivitatea de sfârşitul evreilor: prinţi creştini Pls muri.
Zohar (I, 219b) - Princes de creştini sunt: ​​idolatri, trebuie să moară.
Obadiam - Când Roma: este distrus, Israel va fi: răscumpărat. Abhodah Zarah (26b) T. - "Chiar: cel mai bun din: Goim trebuie: să fie: ucişi."
Sepher: Sau: Israel 177b - Dacă evreu ucide creştin comite nici un păcat. Ialkut Simoni (245c) - vărsare de sânge: de sacrificiu profan oferte: la Dumnezeu.
Zohar (II, 43a) - Exterminarea de sacrificiu necesar creştinilor. Zohar (L, 28b, 39a) - locul de mare: în ceruri pentru: Persoanele: care ucid idolatri.
Hilkhoth Akum (X, 1) - Marca: absenţa unor acorduri şi: arată nici o milă faţă de creştini. Hilkhoth Akum (X, 1) - Fie: rândul lor, departe de ei: idoli sau: ucide.
Hilkhoth Akum (X, 7) - Permiteţi nu idolatri să rămână Nicăieri: Evreii sunt: ​​puternic. Choschen Ham (388.16) - toate contribuie: la cheltuieli: de ucidere trădător.
Pesachim (49b) - Nu este nevoie: de rugăciuni în timp ce: Tăierea capului in Sabat. Schabbath (118a). - Rugaciuni pentru a salva: de la pedeapsa de a veni Mesia.
"Să caute ce era pierdut ..." Noi: prezenta această informaţie ca un serviciu: a noastră: cititori ... Includerea acesteia, ar trebui: să nu fie: interpretată: ca: Autori "sau: Releuri:" aprobarea, de nostru: credinţe ... sau: cum nostru: aprobarea a lor ..: Adevarul: va sta: pe e: meritelor proprii. Ar putea: rezista, la o analiza: istorico-critice: toate acestea acuzaţiile: împotriva lui Isus şi: mama lui? O persoană dezonorat: l-ar putea: să aibă: face:: rabin? Acuzaţii cu privire la: integritatea mamei sale, dacă se cunoaşte, ar fi: nu au: fost spus: şi: raportate: de contemporanii sai?
Au fost gasite: la:: Prima RCathList: Page. (Suprise!) Descarcă: fişier: inch txt ...Forajere extragerea factsar.exe 79.2K.
http://www.iahushua.com/JQ/factsR4.html
dar Talmudul este Cuvântul lui Dumnezeu

Avete preferito questo al Regno di Dio?

Avete preferito questo al Regno di Dio?
Adesso preparatevi a subirne le conseguenze!

la truffa del SIGNORAGGIO

la truffa del SIGNORAGGIO
il signoraggio è la madre di ogni corruzione

my jhwh my jhwh my jhwh Select 666 Country:

rabbi kaduri
rabbi kaduri
yitzhak kaduri

my jhwh Select 666 Country

my jhwh Select 666 Country:
https://160000christianmartyrs.blogspot.com/
https://666seignioragebanking.blogspot.com/


http://666gender123.blogspot.comhttps://accolitato.blogspot.com/

https://allchristianmartyr.blogspot.com/


https://allgiacintoauriti.blogspot.com/


https://auriti.blogspot.com/


https://blasphemy-shariah-genocide.blogspot.com/


https://bombaroli-sharia-salafiti.blogspot.com/


https://cambiaregistro.blogspot.com/
https://cannibalixsangue-cristiano.blogspot.com/


https://censoredrevolution.blogspot.com


https://ciakillyoutubeximf.blogspot.com/


https://corano666talmud.blogspot.com/


https://corano-666talmud.blogspot.com/


https://close-youtube-page.blogspot.com/


https://corpodicristo.blogspot.com/


https://copticmartyr.blogspot.com/


https://creationreal.blogspot.com
https://democrazia-estinta.blogspot.com/


https://dirittoxlaxvita.blogspot.com/


https://drinkypoisonjhwhwins.blogspot.com/


https://dominusuniusrei.blogspot.com/


https://donbass-libero.blogspot.com/


https://eterna-legge-universale.blogspot.com/


https://evolutionxcrimeideological.blogspot.com
https://evolutionxtalmud.blogspot.com/


https://fag322nato666gender.blogspot.com/


http://fedxdieximfxsynagoga666.blogspot.com
https://fed-hitler-isis-sharia-nwo-satana.blogspot.com/


http://forzearmate.blogspot.com
http://friendxkinguniusrei.blogspot.com
http://gendermammapapa.blogspot.com
http://gezabeleelisabettaqueen.blogspot.com
http://gmos-ai.blogspot.com
https://guerraimfnucleare.blogspot.com/


http://hellxdespairxdestruction.blogspot.com
http://humanumgenus.blogspot.com
http://ilcomandamento.blogspot.com
http://illuminatidemoplutogiudaicomassone.blogspot.com Denied
http://imf666killyouxtubexstopme.blogspot.com
http://immagini-parlanti.blogspot.com
http://inzivosi-lurdacchioni.blogspot.com


http://israeljhwh.blogspot.com


https://jesus-christ-bethlehem.blogspot.com/


http://jezebell666imf-nwo.blogspot.comhttps://jhwh1osannauniusrei3.blogspot.com/https://jhwhinri.blogspot.com/
http://jhwhisrael.blogspot.comhttps://jhwh-lorenzo-uniusrei.blogspot.com/
http://jhwhpantocrator.blogspot.com
http://jhwhxallahxbrama.blogspot.com
http://yerushalayim-jerusalem.blogspot.com
http://yeshua-ha-mashiach-notzri.blogspot.com
http://yesuniversalbrotherhood.blogspot.com
http://king-of-kings4justice.blogspot.com
http://king888kings.blogspot.com
http://kingdominusuniusrei.blogspot.comhttps://kingdomxuniusrei.blogspot.comhttp://kingdomofjhwh.blogspot.com
http://kingxkingdom.blogspot.com
http://legaisisaraba.blogspot.com
http://lorenzoallah.blogspot.com
http://lorenzojhwh.blogspot.com
http://lorenzo123579.blogspot.com
http://lucertole-sudditi.blogspot.com
http://messiajesus.blogspot.com
http://monarchiabancaria.blogspot.com
http://morte-prematura.blogspot.com
http://nazioni.blogspot.com
http://nessunouniusrei.blogspot.com
http://newworldorder-nuovo.blogspot.com
https://noah-ararat.blogspot.com/


http://ordinemondiale.blogspot.com
http://pensiero-e-azione.blogspot.com
https://regno666unitonwo.blogspot.com/
http://revenge-yitzhak-kaduri.blogspot.com
http://rivoluzione-culturale.blogspot.com
http://satan-is-faggot.blogspot.com
http://satanici.blogspot.com
https://satanism-sharia-imperialism.blogspot.com
http://satanqueenfagot.blogspot.com
http://shalomgerusalemme.blogspot.com
http://shoahtolosavsimfnazi.blogspot.com
http://signoraggio-spa.blogspot.com


http://signoraggiomondiale.blogspot.com
https://simec-aurito.blogspot.com/
http://sonosatanici.blogspot.com
http://spadadoppiotaglio.blogspot.com
http://stellamarisdefinibusterrae.blogspot.com
http://stopyoutubegooglepornsatan.blogspot.com
http://tutelasovranit.blogspot.com
http://unius-lorenzojhwh-governatore.blogspot.com
http://uniusrei-king.blogspot.com
http://uniusrei-or-wwiii.blogspot.com
http://uniusrei.blogspot.com
http://uniusrei2.blogspot.com
http://uniusrei3.blogspot.com
http://uniusreiking.blogspot.com
http://uniusreiorwarw666imf.blogspot.com
http://uniusreixkingdom.blogspot.com
http://universaldominusuniusrei.blogspot.comhttp://universale-metafisico.blogspot.com
http://wakeupusaxronpaul.blogspot.com


mancano all'appello 10 blog: DISPERSI

==============
http://ilmegliodelbene.blogspot.com
it was a site of mine but google 666 lgbt youtube took it from me and gave it to evil people!

era un sito mio ma google 666 lgbt youtube lo hanno tolto a me e lo hanno dato a gente malvagia!

=====================

Christus VINCIT IMPERAT REGNAI am King of Israel lorenzoJHWH
my jhwh Select 666 Country:


Come avete potuto preferire questo signoraggio - massoneria al Regno di Dio?

Ora preparatevi alle conseguenze!

tutto per Lui o contro di Lui = A e W

non dovevi odiare Gesù, lui è l'amore
my JHWH: sharia satanic and criminal country☦️burn satana ☦️shariah ☦️Allah ☦️owl ☦️Marduch burn JaBullOn Baal SpA burn in Jesus's name, alleluia! drink your poison made by yourself ☦️ in Jesus's name amen ☦️alleluia ☦️ uniusrei@protonmail.com


IBAN: IT55H0760104000001016405753 bisogna passare al SIMEC,


nega il DEBITO!

I saw, God bless, good work

====================

lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
Christianophobia? YouTube ad policy bans keyword ‘Christian’ - Voice of Europe .. si youtube è un criminale satanista lgbt pericolosissimo!
https://voiceofeurope.com/2019/07/christianophobia-youtube-ad-policy-bans-keyword-christian/#.XTvmu9oX95A.twitter
#lgbt pericolosissimomy jhwh Select 666 Country: holy my jhwh


Avete preferito questo al Regno di Dio?

Adesso preparatevi alle conseguenze!

La risposta dei Comuni alla disperazione

domande alle quali non aveva mai risposto nessuno: moneta, credito, usurocrazia e valore indotto.

Giacinto, dal Cuore di Dio prega per noi!

Giacinto è nella comunione dei Santi!
my jhwh my jhwh my jhwh Select 666 Country:

my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

i am Unius REI in kingdom of Palestine


http://uniusreixkingdom.blogspot.com
http://rivoluzione-culturale.blogspot.it/
http://pensiero-e-azione.blogspot.it/
http://jesus-christ-bethlehem.blogspot.com/
http://satan-is-faggot.blogspot.it/
http://yesuniversalbrotherhood.blogspot.it/
http://cannibalixsangue-cristiano.blogspot.it/
http://lorenzoallah.blogspot.it/
http://allgiacintoauriti.blogspot.it/
http://wakeupusaxronpaul.blogspot.it/
http://drinkypoisonjhwhwins.blogspot.it/
http://morte-prematura.blogspot.it/
http://hellxdespairxdestruction.blogspot.it/
http://uniusreiorwarw666imf.blogspot.it/
http://www.webalice.it/looooo/
http://web.tiscali.it/martiri/
http://metafisica.altervista.org
http://fedele.altervista.org
my jhwh Select 666 Country:
my jhwh my jhwh my jhwh Select 666 Country:


https://www.youtube.com/user/noahNephillim/discussion


Afghanistan
Algeria
Argentina
Azerbaijan
Bahrain
Bangladesh
Belarus
Bhutan
Bolivia
Brunei
Burkina Faso
Cameroon
Central African Republic
Chad
China
Colombia
Comoros
Cuba
Democratic Republic of the Congo
Djibouti
Egypt
Eritrea
Ethiopia
Guinea
Honduras
India
Indonesia
International
Iran
Iraq
Israel
Ivory Coast
Jordan
Kazakhstan
Kenya
Kuwait
Kyrgyzstan
Laos
Lebanon
Libya
Malaysia
Maldives
Mali
Mauritania
Mexico
Moldova
Morocco
Myanmar
Nepal
Niger
Nigeria
North Korea
Oman
Pakistan
Palestinian Territories
Peru
Philippines
Qatar
Russia
Rwanda
Saudi Arabia
Senegal
Somalia
South Korea
South Sudan
Sri Lanka
Sudan
Syria
Tajikistan
Tanzania
The Gambia
Tunisia
Turkey
Turkmenistan
Uganda
Ukraine
United Arab Emirates
Uzbekistan
Vietnam
Yemen


non è facile giudicare un Papa
lug 24 (1)
=========Avete preferito questo al Regno di Dio

Ora preparatevi a subirne le conseguenze

Disse Gesù a P. Pio: "nessuno si perderà senza saperlo!"

"nessuno si perderà senza saperlo!"
Ecco finalmente il "666" di cui ha parlato dettagliatamente l'Apocalisse!è già stato testato su una famiglia americana:
se sei del PD? "preparati a prenderlo!"

nel Gender sodoma lgbt


Apocalisse 13:16 Faceva sì che tutti, piccoli e grandi, ricchi e poveri, liberi e schiavi ricevessero un marchio sulla mano destra e sulla fronte;

Apocalisse 13:17 e che nessuno potesse comprare o vendere senza avere tale marchio, cioè il nome della bestia o il numero del suo nome.

Apocalisse 13:18 Qui sta la sapienza. Chi ha intelligenza calcoli il numero della bestia: essa rappresenta un nome d'uomo. E tal cifra è seicentosessantasei.

Disse Gesù a P. Pio: "nessuno si perderà senza saperlo!"

"nessuno si perderà senza saperlo!"
Ecco finalmente il "666" di cui ha parlato dettagliatamente l'Apocalisse!

è già stato testato su una famiglia americana:
se sei del PD? "preparati a prenderlo!"

nel Gender sodoma lgbt
=============

santo e scienziato: dott. prof. Giacinto Auriti

confondatore dell'università di Teramo, docente scienziato,

patriota
mancato premio nobel per colpa di Rothschild, ecc...
infami massoni consociativismo Bilderberg CSM? gli hanno fatto del male
===========

twitter mi ha espulso dal server definitivamente

per futili motivi cioè non avrei dovuto scrivere:


#PDerattizzato

UniusREI kingdom
progetto politico per il Regno di Israele Atti 1,6

==========

================


fedele250660@gmail.com

IBAN: IT55H0760104000001016405753

https://www.youtube.com/user/noahNephillim/comment

uniusrei@protonmail.com

IBAN: IT55H0760104000001016405753


===============
bisogna passare al SIMEC, nega il DEBITO! I saw, God bless, good worknoahnephilim.altervista.org

la shariah della lega araba è il mandante! #Centrafrica. Abbe Mada Blaise, il Vicario, è già stato tumulato. Il Vescovo Yapaupa di #Alindao è in ospedale. I sopravvissuti sono tutti in fuga. Altri attacchi a Bantagafo e Bambari

ACS-Italia‏ @acs_italia

Breaking news e aggiornamento dal #Centrafrica. Abbe Mada Blaise, il Vicario, è già stato tumulato. Il Vescovo Yapaupa di #Alindao è in ospedale (non si sa se ferito o per sicurezza).

I sopravvissuti sono tutti in fuga. Non è attacco isolato perché è concetato dai servizi segreti della LEGA ARABA che ha deciso di sterminare i cristiani ovuenque è possibile farlo.

Altri attacchi a Bantagafo e Bambari!

tradimento signoraggio bancario 322 massoneria 666poteri occulti: alto tradimento dei popoli: NWO

BEVI TU STESSO I TUOI VELENIDRINK YOUR POISONS MADE BY YOURSELF

grazie politici massoni

grazie finanza del signoraggio bancario


===============
santo e scienziato: dott. prof. Giacinto Auriti

confondatore dell'università di Teramo, docente scienziato,

patriota
mancato premio nobel per colpa di Rothschild, ecc...
infami massoni consociativismo Bilderberg CSM?
EBREI CATTIVI gli hanno fatto del male