3 [хришћанска крв] То је изузетан за разматрање, као што су: исти признања и

[Ил Сангуе цристиано.пдф] (СЗО може да уради ове злочине је већ одлучио да уради све целог људског рода: само једна гомила робова) ухјк100 РЕКАО [затворила свој сајт за страх] Сада схватам, још више, да ционистичкиЈевреји су апсолутно зло, чак и гори од муслиманских екстремиста. - ОДГОВОР - људи не знају да је Хитлер покушао да разговара са њима, али за њега: то је немогуће било ..

Као што су: био је: немогуће, и за мене! Јер они имају веру: апсолутна, у свом рабина: Какам: фарисеји Илуминати или ММФ-а? Верност је апсолутни!али, ја сам питао Бога за одговор .. Дакле, позвао сам: мој син да отвори: нова Библија насумице: Господ ми одговори, преко Амоса 9: (кажњавање Израел) .. Све грешнике мог народа? умиру од: мач! Они, СЗО каже несрећу, неће доћи до нас, и ми не дирај!

"Због њих нисам успео сам дневни ред универзалног братства .. онда, наравно, биће масакр @ ИсраелНатионалТВ-Ако те злочине?! Они никада нису били: Призната: одрекла: или Ренегадес, осудио, од јеврејске заједнице? Затим, ове злочине: Они су и даље су: данас опет, све срање од Овадиа: Какам Илуминати од ММФ-а: банкарски сењоража ..

Јер данас је лако да се то уради прљави посао (за одвођење крви), користећи сатанисти! Зато Бог никада не може, одговор на ваше молитве ..Међутим: ако су стомак, јер иду у пакао: са Сатаном? Мало и за ово јадно година: од ових земаљског живота? помоћ америчког: Сатанисти јеврејски лоби: 666 и 322? међутим, није нешто што ће трајати! тихо дечко!

Ја сам дошао са вама? али, мој дух је прошло, убијајући хиљаде Сатанисти: први! тихо .. Краља зна како да: да заштити својих поданика! Сте приметили како демони: од: Јосхуа [23:11] траслатор Гоогле: има отказан: произвољно: мој приступ (3 ° светског нуклеарног)? [Хришћанске крви] Историјски Додатак. Преамбула. Открића: почетника: још увек поуздано?

1 °: историјски листу Многи: убиства: То ритуалне сврхе: увек је починио: Јевреји у прошлости: вековима: у ово: више посебних: јасна: исповести: од: Јевреји: од: ово: убиство: и: ово Ритуал сврху: да: се пријављују у аутентичном процесима. Другог. Историјски листа: неке: убистава: од: хришћанима: поцинио: од: Јевреји у ритуалне сврхе:] у: пре неколико векова.Многи: листе: овог убиства:

** 1255. Линколн (Болланд. вол.6Јули, п.494) Хју украдено дете, Јевреји су сити на дан жртвовања. Многи: Јевреји слажу, из различитих делова Енглеске: и распните:. [Хришћанска крв] То је изузетан за разматрање, као што су: исти признања и открића: су: Маде Би: Јевреји, чак и након много, много: Векови и у земљама у: далеко: у Тренту, Молдавија, Швајцарска: у:КСИВ и КСВИИИ века,

од: Монумента од Пертз хисториае Германицае. Али, пошто до сада пријављених, употреба Јеврејин: на: употребу: хришћанске крви, за ритуалне сврхе: то је древни и константа: у: Векови прошло. Али Сада долазимо до века: Пресент ... ецц. ецц. Гиосуе [23:11] Сви смо ми синови: Адам и Ноје? Па зашто: Раби: Овадиа Иосеф: тј, фарисеји: може се рећи да: хришћани су животиње у људском облику?

Вхат Лиес Бенеатх: све ово? евитенте је: јеврејски лоби: 666 од 322: ММФ: Они украли симболе јудаизма и хришћанства! иду против сатаниста? То је као да идете против себе! Међутим, и ако, ова прича: страшно: од Талмуда: да ли је још више: 3000 године, датира: до корена јеврејске религије, одмах је оштећена: Због: отпадништва за оралну настанак:

који су били извор лица тада укључене у Талмуду? Међутим, не треба се бојати истине и не треба се плашити да ампутирају рака: прво, који је дошао да буде смрт целог тела. за то Луцифериан: Грове: култ: тј Нове вавилонске куле: Новог светског поретка. Гиосуе [23.11] @ ИсраелНатионалТВ - се великом пажњом, за свој живот, да воли Господ Бог твој [12] Зато, ако би отпадништво (Талмуд: фарисеји) ..

онда, [13] онда, знате .. Да ли сте страдали: и ви ће нестати (3 ° нуклеарне ВВ): из овог: добра земља коју ти Господ Бог вам је дао .- ОДГОВОР-Проклетство! лоше говори о Израелу? (Чак и ако: то је гадост масонске основао Сатанисти од ММФ-а: .. чак и ако је овако: све остале лажне демократија: банкарског сењоража): за хришћанин? је као одсецање руку!

Како је јудаизам верских покрета? много! Дакле, зашто је то апсурдно мрзе: синагога Сотоне (илумината фарисеји): против: хришћани од самог почетка?Да ли би сте очекивали, да, има завршен: 3. светског рата нуклеарне? Али то је управо проблем: "да ли ће бити: 3 ° после Другог светског: нуклеарно" један државе Израел "

5 [хришћанске крви] ** 1261. Пфортзеим Баде (април Болланд Вол.2 ° 838).: Девојка од седам година Утопљене задавио а затим крварио.
** 1283. У Мајнцу (Барониус 61.. Ацта Колмар Споменик КСВИИ, 210) дете продала: њен сестра: Јевреји и Убијте их.
** 1285. У Монаку (Радерус Баварске: Свети Волуме 2 °, стр.331:. Монум КСВИИ 415,) дете крвари до смрти. Његова крв се користи: лек за Јевреје.Људи спалити кућу у којој су Јевреји су се склонили. ** 1286. На Обервесел на Рајни (2 ° Болланд, вол Апрле од 697:.. Монум КСВИИ, 77: Барониус 1287, број 18) Вернер, дечак од 14 година мученика: за три дана, са Поновљена резова.
** 1287. У Берну (.. 2. Болланд, вол април) Родолфа дечак убијен Пасхе:

6 [хришћанске крви] ** 1292. У Колмар (Анн. Хум. ИЛ, 30) дете као горе. ** 1293, Цремс (Монум. КСИ, 658) дете Сацрифицед: послаше: Јевреји Брунн, два Јевреји су били кажњени ресурс лица: други, осим за накнаду. ** 1294. У Берну (Анн. Хум ИИ., 32) убио другог детета.
** 1202. Ремкен: исти (Анн. Хум ИИ, 3г.). ** 1303. На Веиссенсее у Тирингија (барон 64) Конрад научник, син војник искрварио, угравирано венама. ** 1345. У Монаку (Рејдер 351) Благо Ерико: свирепо убијани. ** 1401.Диессенхофен од Вуртемберг. (Историја Алберт Б. Сајмон Хабики:.. На Болланд вол 2. априла) дечак од четири године купио за три флорина, и крварили од Јевреја.

7 [хришћанска крв] ** 1407. Ево још једног детета убијени: одакле нереда: популаран и протеривање Јевреја (ибид). ** 1410. [У Тирингија (Барониус трећи) се лове Јевреја за злочине против: хришћанску децу. ** 1429.Ровенсбоург (Барониус 3.:. Болланд .. 3. Вол 978 априла) Луј фон Бруцк, хришћанин дечак је жртвован од стране Јевреја, док их је он служио за столом је Духови: његово тело је пронађено, и почаствовани хришћана: * * 1454. у Кастиља (. Сајмон Хабики цит) дете је разнети: његово срце и кувано за храну. За ову и друге сличне злочине, онда Јевреји прогнани из Шпаније 1459. године.

8 [хришћанске крви] ** 1457. У Торину (ибид) је Јеврејин ухваћен тренутак: да Слаи: дете. ** 1462. На Инспруцк (Болланд. 3. Вол јула 462.) Блажени: Дете рођено у Ендру Ринн је убио: 9. јула од Јевреја, који су прикупљање крви. ** 1475. У Тренту, познати мученик Б. Симонцини, од којих су, оригинални процес. Од тих процеса, чини се, да су Јевреји од Трента, крив за ритуално убиство Б. Симонцини, то много више десетина открива: Они и своје вере: почињени, за исту сврху: ритуалу, у Тиролу, Ломбардија, Венето, Италија и другде у Немачкој, Пољској, итд .. и тако даље.

9 [хришћанске крви] ** 1480. У Тревизу (стр. 569 Барониус) је учинило кривично дело сличан претходно Трент.
** 1480. На Мота у Венецији (Болланд. св. 2. априла) дете је жртвован на Велики петак.
** 1486. У Регенсбургу (Рејдер 3 ° 174) шесторо деце: Жртве Јевреја ....
** 1490. Чувар у Толедо (3. априла Болланд.) Дете разапет.
** 1494. Тирман у Мађарској (838 Болланд. 2. априла) дете украдено и крварили.

10 [хришћанске крви] ** 1503. Валткирцх у Алзасу (Болланд. Вол 2. априла, 830).: Дете од четири године, продао је свог оца Јевреја, за десет гулдена, са разумевањем, да је вратио жив након што је крварио. Али Јевреји убили га крварења.
** 1505. Будвеис (ЕФЕЛ Сцрипторес, И38 Л) је слично.
** 1520. Тирнау и жућкасто црвене (Болланд. св. 2. априла, 839), затим Јевреји протерани из Републике Мађарске.
** 1540. Саппенфелд у Баварској (2331 Радер, 3, 179) Мајкл. Четири године, мучили три дана.

11 [хришћанске крви] ** 1547. Раве у Пољској (Сајмон Хабики навео син кројача два Јевреја жртвована..
** 1569. Витов у Пољској (ибид) Јован две године, продат је за два обележја Џејмс Леизика Јеврејин. и свирепо убијани. И друге сличне податке, који се десио Биелке и другде. ** 1574. Пуниа: Литванија (ибид) Елизабет убијених Јевреја Јоакима Смиерловиез седам година, у уторак: у теглу: први Цвети: његова крв прикупљају.
** 1590. Сзидлов (ибид) троватоне дете нестало, леш крварили за резова и рупице.

12 [хришћанске крви] ** 1595. У Августин (ибид) дете, продао Јеврејима, да би крварио.
** 1597. На Сриалов (ибид) убијен дете. Поспите са својом крвљу нове јеврејске Синагоге: да га посвети.
** 1650. Цааден (Тензиел, јануар 1694) дете од пет и по година: Матијас Тиллицх под називом: "постоји убијен: 11. март. Ово укључује другим сличним историјских догађаја одржана је у Стеицрмарцк То је, Карнтен, Цраин, итд ..
** 1655. Тунгуцх у Немачкој (Тентзел, јун 1693) убијени детета.

13 [хришћанске крви] ** 1669. У Мецу (Процес: Париз 1670: Фелер, новине, 1788, 2. 428) три године од детета краду Јеврејин, Рафаел Левијеве, и сурово убијани. Његово тело је пронађено ужасно унакажена. Починилац је спаљен жив казна парламента: 16. јуна 1670 у Мецу. Напомена: У процесу, који је постао у 17 - 12-1401, за убиства, горе описано, Јеврејин: оптужени је признао да сваких седам година сви Јевреји којима је потребна: Кристијан крви. Други, је открио да: хришћани убијених: он мора бити мање од тринаест година: Трећи је рекао: То су искористили своје крви у Пасхе и да је то урадио: сува део: се сведе на прах: и да, ако се користе за њихововерски обреди: (Питање јуиве страна 59 60)..

14 [хришћанска крв] То је изузетан за разматрање, као што су: исти признања и открића су од стране Јевреја, чак и после много векова и у земљама далеко: у Тренту, Молдавија, Швајцарска: у КСИВ и КСВИИИ, у зависности од да ли сте га већ видели и ми ћемо видети. Многе друге чињенице сличне онима: Већ је известио: Можемо прикупити: по други историчари и посебно Пертз је Монумента хисториае Германицае. Али, пошто до сада пријављених, само: ставити у тачки: То употреба Јеврејин: употреба хришћанске крви, за ритуалне сврхе: то је древни и стално у протеклим вековима. Али Сада долазимо до века: Садашњи .......

5 [хришћанске крви] ** 1261. Пфортзеим Баде (април Болланд Вол.2 ° 838).: Девојка од седам година Утопљене задавио а затим крварио.
** 1283. У Мајнцу (Барониус 61.. Ацта Колмар Споменик КСВИИ, 210) дете продала: њен сестра: Јевреји и Убијте их.
** 1285. У Монаку (Радерус Баварске: Свети Волуме 2 °, стр.331:. Монум КСВИИ 415,) дете крвари до смрти. Његова крв се користи: лек за Јевреје.Људи спалити кућу у којој су Јевреји су се склонили. ** 1286. На Обервесел на Рајни (2 ° Болланд, вол Апрле од 697:.. Монум КСВИИ, 77: Барониус 1287, број 18) Вернер, дечак од 14 година мученика: за три дана, са Поновљена резова.
** 1287. У Берну (.. 2. Болланд, вол април) Родолфа дечак убијен Пасхе:

6 [хришћанске крви] ** 1292. У Колмар (Анн. Хум. ИЛ, 30) дете као горе. ** 1293, Цремс (Монум. КСИ, 658) дете Сацрифицед: послаше: Јевреји Брунн, два Јевреји су били кажњени ресурс лица: други, осим за накнаду. ** 1294. У Берну (Анн. Хум ИИ., 32) убио другог детета.
** 1202. Ремкен: исти (Анн. Хум ИИ, 3г.). ** 1303. На Веиссенсее у Тирингија (барон 64) Конрад научник, син војник искрварио, угравирано венама. ** 1345. У Монаку (Рејдер 351) Благо Ерико: свирепо убијани. ** 1401.Диессенхофен од Вуртемберг. (Историја Алберт Б. Сајмон Хабики:.. На Болланд вол 2. априла) дечак од четири године купио за три флорина, и крварили од Јевреја.


7 [хришћанске крви] ** 1407. Ево још једног детета убијени: одакле нереда: популаран и протеривање Јевреја (ибид). ** 1410. [У Тирингија (Барониус трећи) се лове Јевреја за злочине против: хришћанску децу. ** 1429.Ровенсбоург (Барониус 3.:. Болланд .. 3. Вол 978 априла) Луј фон Бруцк, хришћанин дечак је жртвован од стране Јевреја, док их је он служио за столом је Духови: његово тело је пронађено, и почаствовани хришћана: * * 1454. у Кастиља (. Сајмон Хабики цит) дете је разнети: његово срце и кувано за храну. За ову и друге сличне злочине, онда Јевреји прогнани из Шпаније 1459. године.

8 [хришћанске крви] ** 1457. У Торину (ибид) је Јеврејин ухваћен тренутак: да Слаи: дете. ** 1462. На Инспруцк (Болланд. 3. Вол јула 462.) Блажени: Дете рођено у Ендру Ринн је убио: 9. јула од Јевреја, који су прикупљање крви. ** 1475. У Тренту, познати мученик Б. Симонцини, од којих су, оригинални процес. Од тих процеса, чини се, да су Јевреји од Трента, крив за ритуално убиство Б. Симонцини, то много више десетина открива: Они и своје вере: почињени, за исту сврху: ритуалу, у Тиролу, Ломбардија, Венето, Италија и другде у Немачкој, Пољској, итд .. и тако даље.

9 [хришћанске крви] ** 1480. У Тревизу (стр. 569 Барониус) је учинило кривично дело сличан претходно Трент.
** 1480. На Мота у Венецији (Болланд. св. 2. априла) дете је жртвован на Велики петак.
** 1486. У Регенсбургу (Рејдер 3 ° 174) шесторо деце: Жртве Јевреја ....
** 1490. Чувар у Толедо (3. априла Болланд.) Дете разапет.
** 1494. Тирман у Мађарској (838 Болланд. 2. априла) дете украдено и крварили.

10 [хришћанске крви] ** 1503. Валткирцх у Алзасу (Болланд. Вол 2. априла, 830).: Дете од четири године, продао је свог оца Јевреја, за десет гулдена, са разумевањем, да је вратио жив након што је крварио. Али Јевреји убили га крварења.
** 1505. Будвеис (ЕФЕЛ Сцрипторес, И38 Л) је слично.
** 1520. Тирнау и жућкасто црвене (Болланд. св. 2. априла, 839), затим Јевреји протерани из Републике Мађарске.
** 1540. Саппенфелд у Баварској (2331 Радер, 3, 179) Мајкл. Четири године, мучили три дана.

11 [хришћанске крви] ** 1547. Раве у Пољској (Сајмон Хабики навео син кројача два Јевреја жртвована..
** 1569. Витов у Пољској (ибид) Јован две године, продат је за два обележја Џејмс Леизика Јеврејин. и свирепо убијани. И друге сличне податке, који се десио Биелке и другде. ** 1574. Пуниа: Литванија (ибид) Елизабет убијених Јевреја Јоакима Смиерловиез седам година, у уторак: у теглу: први Цвети: његова крв прикупљају.
** 1590. Сзидлов (ибид) троватоне дете нестало, леш крварили за резова и рупице.

12 [хришћанске крви] ** 1595. У Августин (ибид) дете, продао Јеврејима, да би крварио.
** 1597. На Сриалов (ибид) убијен дете. Поспите са својом крвљу нове јеврејске Синагоге: да га посвети.
** 1650. Цааден (Тензиел, јануар 1694) дете од пет и по година: Матијас Тиллицх под називом: "постоји убијен: 11. март. Ово укључује другим сличним историјских догађаја одржана је у Стеицрмарцк То је, Карнтен, Цраин, итд ..
** 1655. Тунгуцх у Немачкој (Тентзел, јун 1693) убијени детета.

13 [хришћанске крви] ** 1669. У Мецу (Процес: Париз 1670: Фелер, новине, 1788, 2. 428) три године од детета краду Јеврејин, Рафаел Левијеве, и сурово убијани. Његово тело је пронађено ужасно унакажена. Починилац је спаљен жив казна парламента: 16. јуна 1670 у Мецу. Напомена: У процесу, који је постао у 17 - 12-1401, за убиства, горе описано, Јеврејин: оптужени је признао да сваких седам година сви Јевреји којима је потребна: Кристијан крви. Други, је открио да: хришћани убијених: он мора бити мање од тринаест година: Трећи је рекао: То су искористили своје крви у Пасхе и да је то урадио: сува део: се сведе на прах: и да, ако се користе за њихововерски обреди: (Питање јуиве страна 59 60)..

13 [хришћанска крв] То је изузетан за разматрање, као што су: исти признања и открића су од стране Јевреја, чак и после много векова и у земљама далеко: у Тренту, Молдавија, Швајцарска: у КСИВ и КСВИИИ, у зависности од да ли сте га већ видели и ми ћемо видети. Многе друге чињенице сличне онима: Већ је известио: Можемо прикупити: по други историчари и посебно Пертз је Монумента хисториае Германицае. Али, пошто до сада пријављених, само: ставити у тачки: То употреба Јеврејин: употреба хришћанске крви, за ритуалне сврхе: то је древни и стално у протеклим вековима. Али Сада долазимо до века: Садашњи .......