13 [sînge de creştin] Este de remarcat a lua în considerare, cum ar fi: confesiuni aceleaşi

Il sangue cristiano.pdf] (OMS nu poate face aceste crime El a decis deja să facă de toate întregii rase umane:? De un singur grup de sclavi) uhjk100 spus [închis site-ul său, de teamă] Am inteles acum, chiar mai mult, că sioniste Evreii sunt un rău absolut, chiar mai rău decât extremiştii musulmani. - RĂSPUNS - oamenii nu ştiu că Hitler a încercat să vorbeşti cu ei, dar pentru el: Este imposibil fost ..

Cum ar fi: a fost a fost: imposibil, de asemenea, pentru mine! Pentru că au credinţă: absolută, în Rabinii lor: Kakam: fariseii Illuminati sau FMI? Fidelitatea este un absolut! dar, am rugat pe Dumnezeu pentru un răspuns .. aşa, am chemat o: fiul meu pentru a deschide: o nouă Biblie la întâmplare: Domnul mi-a răspuns, prin Amos 9: (pedeapsă din Israel) .. Toate păcătoşii poporului meu? mor de: sabie! Ei, OMS afirmând că nenorocirea, nu va veni la noi, si nu vom atinge!

"Din cauza lor nu am reuşit agenda mea a fraternităţii universale .. apoi, desigur, va fi un masacru @ IsraelNationalTV-Dacă aceste crime:?! Acestea nu au fost niciodată: Recunoscute: dezavuat: sau Renegades, condamnat, de către comunităţile evreieşti? Apoi, aceste crime: Ei sunt încă făcute: astăzi din nou, de către toate rahat de Ovadia: Kakam Illuminati de FMI: bancar seigniorage ..

Pentru că astăzi este uşor să facă acest lucru murdare (să se scurgă sângele uman), folosind satanişti! De aceea lui Dumnezeu nu poate, să se răspundă la rugăciunile voastre .. Cu toate acestea: în cazul în care au stomac: pentru a merge la dracu: cu Satana? Puţini, de asemenea, pentru acest an mizerabil: de aceste vieţii pământeşti? ajutorul american: sataniştii lobby-ul evreiesc: 666 şi 322? Cu toate acestea, nu este ceva care se întâmplă să dureze! liniştit băiat!

Eu am venit la tine? dar, Spiritul meu a trecut, uciderea Mii de satanişti: în primul rând! liniste .. Un rege ştie cum să: protejeze ca supuşii săi! Aţi observat cum demonii: prin: Joshua [23:11] Google traslator: a anulat: arbitrar: abordarea mea (3 ° WW nucleare)? [Sînge de creştin] apendicele istorice. Preambul. Revelaţiile de: Neofit: sunt încă credibil?

1 °: lista istorică a Mulţi: crime: Asta în scopuri rituale: întotdeauna comise: evreii din trecut: de secole: în această: mai specială: clar: confesiuni: de: evrei: de: acest lucru: crima: şi: această ritual: Scopul: ca: sunt raportate în procesele de autentic.Al II-lea. Lista istorice: cateva: asasinate: de: creştini: comisă: de către: evrei pentru scopuri rituale:] în: secole în urmă. Mulţi: liste: de această asasinate:

** 1255. Un Lincoln (Bolland. vol.6July, p.494) Hugh Copilului furate de către evreii sunt hrănite până în ziua de sacrificiu. Mulţi: Evreii sunt de acord, din diferite părţi ale Angliei: şi răstigniţi-L:. [Sînge de creştin] Este de remarcat a lua în considerare, cum ar fi: confesiuni aceleaşi şi revelaţii: au fost: realizate de: evrei, chiar şi după multe, multe: Secole şi în ţările în curs: departe: în Trento, Republica Moldova, Elveţia: în: XIV şi XVIII,

de: Monumenta de Pertz Historiae Germanicae. Dar, pentru că, până în prezent a raportat, evreu utilizare: la: utilizare: de sînge de creştin, în scopuri rituale: acesta este vechi şi constant: în: secolele trecute. Dar Ajungem acum la Century: Prezent ... ECC. ECC. Giosue [23:11] Noi toţi sunteţi fii: a lui Adam şi Noe? Deci, de ce: Rabinul: Ovadia Yosef: de exemplu, fariseii: se poate spune că: creştinii sunt animale in forma umana?

What Lies Beneath: toate astea? evitente este: lobby-ul evreiesc: 666 din 322: FMI: Au furat simbolurile iudaismului şi creştinismului! du-te împotriva sataniştii?Este ca si cum merge împotriva tine! Cu toate acestea, de asemenea, în cazul în care, această poveste: oribil: de Talmud: este mai mult: 3000 de ani, datând: la radacinile de religia iudaică, a fost imediat corupt: Din cauza: de apostazie pentru tractiuni pe cale orală:

care au fost persoane resursă apoi încorporate în Talmud? Cu toate acestea, nu trebuie să ne fie frică de adevăr şi nu trebuie să ne fie teamă să amputeze cancer: în primul rând, care a venit să fie moartea a intregului organism. nu pentru luciferica: Grove: cult: şi anume, noi Turnul Babel: NWO. Giosue [23.11] @ IsraelNationalTV - Aveţi mare grijă, pentru viaţa ta, să iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău [12] De aceea, în cazul în care, face apostazie (Talmud: fariseii) ..

apoi, [13] apoi, stii .. Vei fi pierit: şi vei fi plecat (3 ° nuclear WW): de la acest lucru: pământul cel bun pe care Domnul Dumnezeul tău te-a dat .- RĂSPUNS-la dracu!vorbesc de rău pe Israel? (Chiar dacă: este o urâciune masonice fondat de satanişti de FMI: .. chiar daca e ca si cum: toate celelalte democraţii false: de seigniorage bancar): pentru un creştin? este ca si cum taie braţul lui!

Cum a iudaismului mişcare religioasă? multe! Deci, de ce această ură absurd: sinagoga lui Satan (Illuminati farisei): împotriva: creştinilor de la început? V-aţi aştepta, Asta, sa incheiat: a 3-a WW nucleare? Dar aceasta este tocmai problema: "dacă nu va fi: 3 ° după WW:! Nuclear" un stat al Israelului "

5 [sînge de creştin] ** 1261. Un Pfortzeim Bade (aprilie Bolland Vol.2 838 °.): O fată de şapte ani s-au înecat strangulat şi apoi sângerat.
** 1283. În Mainz (Baronius 61:.. Acta Colmar Monument XVII, 210) un copil vandute: de doica ei: evreii si sa-i omor.
** 1285. In Monaco (Raderus Bavaria: Sfânt volum 2 °, p.331:. Monum XVII, 415) un copil este sângerare la moarte. Sângele Lui este utilizat: un remediu pentru evrei. Oameni arde casa în cazul în care evreii au luat refugiu. ** 1286. La Oberwesel pe Rin (2 ° Bolland, Vol. Aprle de 697:.. Monum XVII, 77: Baronius 1287, Nr 18) Wernher, un băiat de 14 ani martir: timp de trei zile, cu incizii repetate.
** 1287. In Berna (.. Două Bolland, Vol. aprilie) băiat Rodolfo împuşcat mortal în Paşte:

6 [sînge de creştin] ** 1292. În Colmar (Ann. Hum. Il, 30) un copil ca mai sus. ** 1293, A Crems (Monum. XI, 658) un copil sacrificat: prin urmare, a trimis: evreii din Brunn, doi evrei au fost pedepsite persoanele resursă: ceilalţi, cu excepţia unei taxe. ** 1294. In Berna (Ann. Hum. II, 32) a ucis un alt copil.
** 1202. A Remken: acelaşi (Ann. Hum II, 3g.). ** 1303. La Weissensee în Turingia (Baron 64) Conrad savant, fiul unui soldat sângerat până la moarte, gravate cu vene. ** 1345. In Monaco (Rader 351) Binecuvantat Errico: cruzime ucis. ** 1401. O Diessenhofen de Würtemberg. (History of the Albert B. Simon Habiki:.. La Bolland Vol. 02 aprilie), un băieţel de patru ani achiziţionate pentru trei florini, şi sângerat de la evrei.

7 [sînge de creştin] ** 1407. Iată încă un alt copil ucis: de unde o revoltă: popular şi expulzarea evreilor (ibid.). ** 1410. [În Turingia (Baronius treia) sunt vânate pentru crime împotriva evreilor: copii creştină. ** 1429. Un Rovensbourg (Baronius treia:. Bolland .. treia vol. 978 din aprilie) Louis von Bruck, un băiat creştin este sacrificat de către evrei, în timp ce el le-a servit la masă, este de Rusalii: trupul său este găsit: şi onorat de creştini: * * 1454. în Castilia (. Simon Habiki cit) un copil este sfâşiată în bucăţi: inima lui şi a gătit pentru produsele alimentare.Pentru aceasta şi alte crime similare, atunci evreii sunt expulzaţi din Spania în 1459.

8 [Christian Blood] ** 1457. În Turin (ibid.) este un evreu capturat acest moment este: să-i ucidă: un copil. ** 1462. La Inspruck (Bolland. treia vol. iulie 462.) Cel Binecuvântat: Copii nascuti pentru a Andrew Rinn, este ucis: 09 iulie de către evrei, pe care le colectează sânge. ** 1475. În Trento, martir celebre, B.Simoncini, de care sunt, procesul de original. Din aceste procese, se pare, că evreii din Trent, vinovat de omor ritual de B. Simoncini, aceasta zeci multe Revealed: Ei şi şi coreligionarii lor: angajat, în acelaşi scop: ritual, în Tirol, Lombardia, Veneto, Italia şi în altă parte în Germania, Polonia, etc .. şi aşa mai departe.

9 [sînge de creştin] ** 1480. În Treviso (Baronius p. 569) comite o infracţiune similară cu cele anterioare Trent.
** 1480. La Motta în Veneţia (vol. Bolland.. 02 aprilie) un copil este sacrificat în Vinerea Mare.
** 1486. În Regensburg (Rader 3 ° 174) şase copii: Victime ale evreilor ....
** 1490. Un paznic de la Toledo (03 aprilie Bolland. A), un copil crucificat.
** 1494. O Tyrman în Ungaria (838 Bolland. 02 aprilie), un copil furat şi sângerat.

10 [Christian Blood] ** 1503. O Waltkirch în Alsacia (Bolland. vol. 02 aprilie, 830.): Un copil de patru ani, vândute de către tatăl său la evrei, timp de zece guldeni, cu înţelegerea că, dacă sa întors în viaţă după ce a sângelui. Dar iudeii l-au ucis sângerare.
** 1505. Un Budweys (EFEL Scriptores, I38 ​​l) a făcut similare.
** 1520. O Tyrnau gălbui şi roşu (vol. Bolland.. Aprilie 02, 839), apoi expulzat evreii din Ungaria.
** 1540. O Sappenfeld în Bavaria (2331 Rader, 3, 179) Michael. Patru ani, torturat timp de trei zile.

11 [sînge de creştin] ** 1547. O Rave în Polonia (Simon Habiki citată. Fiul unui croitor de doi evrei sacrificat.
** 1569. O Witow în Polonia (ibid.) Ioan de doi ani, vândut pentru două mărci de James Leizyka evreu. şi cruzime ucis. Şi alte fapte similare, care au avut loc la Bielke şi în altă parte. ** 1574. O Punia: Lituania (ibid.) Elizabeth a ucis evreu Joachim Smierlowiez şapte ani, marţi: prima Duminica Floriilor: sângele lui colectat: într-un borcan.
** 1590. Un Szydlow (ibid.) trovatone un copil dispărut, cadavrul sângerat pentru incizii şi înţepături.

12 [Christian Blood] ** 1595. În Augustin (ibid.) un copil, vândut la evrei, care urmează să fie sângerat.
** 1597. La Sryalow (ibid.) a ucis un copil. Se presara cu sângele său Sinagoga noul evreieşti: să-l consacra.
** 1650. Un Caaden (Tenziel, ianuarie 1694) un copil de cinci ani şi jumătate: Matthias Tillich Numit: "nu există asasinat: 11 martie. Aceasta include alte evenimente istorice similare au avut loc în Steycrmarck Asta, Karnten, Crain, etc ..
** 1655. O Tunguch în Germania (Tentzel, iunie 1693) un copil ucis.

13 [Christian Blood] ** 1669. În Metz (Process: Paris 1670: Feller, ziare, 1788, a 2-a 428) de trei ani de un copil furat de catre evreul, Levi Raphael, şi cruzime ucis.Cadavrul lui a fost găsit mutilati oribil. Contravenientul a fost arşi de vii de către teză a Parlamentului European: 16 iunie 1670, la Metz. Notă: În procesul, care a devenit în 17 - 12 - 1401, pentru crimă, descrise mai sus, evreu: acuzat a mărturisit că la fiecare şapte ani toţi evreii care au nevoie: sînge de creştin. Un alt, a arătat că: Ucis creştini: el trebuie să fie mai mică de treisprezece ani: Un al treilea a spus: Asta Ei au folosit sânge lor în Paşte, şi că a făcut: o parte uscată: a redus la pulbere: şi că, în cazul în care utilizează lor ritualuri religioase: (Evreiasca pagina Întrebarea 59, 60.).

14 [sînge de creştin] Este de remarcat a lua în considerare, cum ar fi: confesiuni aceleaşi şi revelaţii au fost făcute de către evrei, chiar şi după mai multe secole şi în ţările în curs departe: în Trento, Republica Moldova, Elveţia: în al paisprezecelea şi al XVIII-lea, în funcţie de dacă aveţi deja văzut-o şi vom vedea.Multe alte fapte similare celor: deja raportate: Putem colecta: de alţi istorici şi mai ales de către Pertz lui Monumenta Historiae Germanicae. Dar, pentru că, până în prezent a raportat, doar: pentru a pune la punct: Această utilizare evreu: utilizarea de sînge de creştin, în scopuri rituale: acesta este vechi şi constant în secolele trecute. Dar Ajungem acum la Century: Prezent .......

5 [sînge de creştin] ** 1261. Un Pfortzeim Bade (aprilie Bolland Vol.2 838 °.): O fată de şapte ani s-au înecat strangulat şi apoi sângerat.
** 1283. În Mainz (Baronius 61:.. Acta Colmar Monument XVII, 210) un copil vandute: de doica ei: evreii si sa-i omor.
** 1285. In Monaco (Raderus Bavaria: Sfânt volum 2 °, p.331:. Monum XVII, 415) un copil este sângerare la moarte. Sângele Lui este utilizat: un remediu pentru evrei. Oameni arde casa în cazul în care evreii au luat refugiu. ** 1286. La Oberwesel pe Rin (2 ° Bolland, Vol. Aprle de 697:.. Monum XVII, 77: Baronius 1287, Nr 18) Wernher, un băiat de 14 ani martir: timp de trei zile, cu incizii repetate.
** 1287. In Berna (.. Două Bolland, Vol. aprilie) băiat Rodolfo împuşcat mortal în Paşte:

6 [sînge de creştin] ** 1292. În Colmar (Ann. Hum. Il, 30) un copil ca mai sus. ** 1293, A Crems (Monum. XI, 658) un copil sacrificat: prin urmare, a trimis: evreii din Brunn, doi evrei au fost pedepsite persoanele resursă: ceilalţi, cu excepţia unei taxe. ** 1294. In Berna (Ann. Hum. II, 32) a ucis un alt copil.
** 1202. A Remken: acelaşi (Ann. Hum II, 3g.). ** 1303. La Weissensee în Turingia (Baron 64) Conrad savant, fiul unui soldat sângerat până la moarte, gravate cu vene. ** 1345. In Monaco (Rader 351) Binecuvantat Errico: cruzime ucis. ** 1401. O Diessenhofen de Würtemberg. (History of the Albert B. Simon Habiki:.. La Bolland Vol. 02 aprilie), un băieţel de patru ani achiziţionate pentru trei florini, şi sângerat de la evrei.


7 [sînge de creştin] ** 1407. Iată încă un alt copil ucis: de unde o revoltă: popular şi expulzarea evreilor (ibid.). ** 1410. [În Turingia (Baronius treia) sunt vânate pentru crime împotriva evreilor: copii creştină. ** În 1429. Un Rovensbourg (Baronius treia:. Bolland .. treia vol. 978 din aprilie) Louis von Bruck, un băiat creştin este sacrificat de către evrei, în timp ce el le-a servit la masă, este de Rusalii: trupul său este găsit: şi onorat de creştini: * * în 1454. în Castilia (. Simon Habiki cit) un copil este sfâşiată în bucăţi: inima lui şi a gătit pentru produsele alimentare. Pentru aceasta şi alte crime similare, atunci evreii sunt expulzaţi din Spania în 1459.

8 [Christian Blood] ** 1457. În Turin (ibid.) este un evreu capturat acest moment este: să-i ucidă: un copil. ** 1462. La Inspruck (Bolland. treia vol. iulie 462.) Cel Binecuvântat: Copii nascuti pentru a Andrew Rinn, este ucis: 09 iulie de către evrei, pe care le colectează sânge. ** 1475. În Trento, martir celebre, B.Simoncini, de care sunt, procesul de original. Din aceste procese, se pare, că evreii din Trent, vinovat de omor ritual de B. Simoncini, aceasta zeci multe Revealed: Ei şi şi coreligionarii lor: angajat, în acelaşi scop: ritual, în Tirol, Lombardia, Veneto, Italia şi în altă parte în Germania, Polonia, etc .. şi aşa mai departe.

9 [sînge de creştin] ** 1480. În Treviso (Baronius p. 569) comite o infracţiune similară cu cele anterioare Trent.
** 1480. La Motta în Veneţia (vol. Bolland.. 02 aprilie) un copil este sacrificat în Vinerea Mare.
** 1486. În Regensburg (Rader 3 ° 174) şase copii: Victime ale evreilor ....
** 1490. Un paznic de la Toledo (03 aprilie Bolland. A), un copil crucificat.
** 1494. O Tyrman în Ungaria (838 Bolland. 02 aprilie), un copil furat şi sângerat.

10 [Christian Blood] ** 1503. O Waltkirch în Alsacia (Bolland. vol. 02 aprilie, 830.): Un copil de patru ani, vândute de către tatăl său la evrei, timp de zece guldeni, cu înţelegerea că, dacă sa întors în viaţă după ce a sângelui. Dar iudeii l-au ucis sângerare.
** 1505. Un Budweys (EFEL Scriptores, I38 ​​l) a făcut similare.
** 1520. O Tyrnau gălbui şi roşu (vol. Bolland.. Aprilie 02, 839), apoi expulzat evreii din Ungaria.
** 1540. O Sappenfeld în Bavaria (2331 Rader, 3, 179) Michael. Patru ani, torturat timp de trei zile.

11 [sînge de creştin] ** 1547. O Rave în Polonia (Simon Habiki citată. Fiul unui croitor de doi evrei sacrificat.
** 1569. O Witow în Polonia (ibid.) Ioan de doi ani, vândut pentru două mărci de James Leizyka evreu. şi cruzime ucis. Şi alte fapte similare, care au avut loc la Bielke şi în altă parte. ** 1574. O Punia: Lituania (ibid.) Elizabeth a ucis evreu Joachim Smierlowiez şapte ani, marţi: prima Duminica Floriilor: sângele lui colectat: într-un borcan.
** 1590. Un Szydlow (ibid.) trovatone un copil dispărut, cadavrul sângerat pentru incizii şi înţepături.

12 [Christian Blood] ** 1595. În Augustin (ibid.) un copil, vândut la evrei, care urmează să fie sângerat.
** 1597. La Sryalow (ibid.) a ucis un copil. Se presara cu sângele său Sinagoga noul evreieşti: să-l consacra.
** 1650. Un Caaden (Tenziel, ianuarie 1694) un copil de cinci ani şi jumătate: Matthias Tillich Numit: "nu există asasinat: 11 martie. Aceasta include alte evenimente istorice similare au avut loc în Steycrmarck Asta, Karnten, Crain, etc ..
** 1655. O Tunguch în Germania (Tentzel, iunie 1693) un copil ucis.

13 [Christian Blood] ** 1669. În Metz (Process: Paris 1670: Feller, ziare, 1788, a 2-a 428) de trei ani de un copil furat de catre evreul, Levi Raphael, şi cruzime ucis.Cadavrul lui a fost găsit mutilati oribil. Contravenientul a fost arşi de vii de către teză a Parlamentului European: 16 iunie 1670, la Metz. Notă: În procesul, care a devenit în 17 - 12 - 1401, pentru crimă, descrise mai sus, evreu: acuzat a mărturisit că la fiecare şapte ani toţi evreii care au nevoie: sînge de creştin. Un alt, a arătat că: Ucis creştini: el trebuie să fie mai mică de treisprezece ani: Un al treilea a spus: Asta Ei au folosit sânge lor în Paşte, şi că a făcut: o parte uscată: a redus la pulbere: şi că, în cazul în care utilizează lor ritualuri religioase: (Evreiasca pagina Întrebarea 59, 60.).

13 [sînge de creştin] Este de remarcat a lua în considerare, cum ar fi: confesiuni aceleaşi şi revelaţii au fost făcute de către evrei, chiar şi după mai multe secole şi în ţările în curs departe: în Trento, Republica Moldova, Elveţia: în al paisprezecelea şi al XVIII-lea, în funcţie de dacă aveţi deja văzut-o şi vom vedea.Multe alte fapte similare celor: deja raportate: Putem colecta: de alţi istorici şi mai ales de către Pertz lui Monumenta Historiae Germanicae. Dar, pentru că, până în prezent a raportat, doar: pentru a pune la punct: Această utilizare evreu: utilizarea de sînge de creştin, în scopuri rituale: acesta este vechi şi constant în secolele trecute. Dar Ajungem acum la Century: Prezent