13 [Christian Blood] Figyelemre méltó, hogy fontolja meg, ilyen például

[Il sangue cristiano.pdf] (WHO megteheted ezeket a bűncselekményeket? Már úgy döntött, hogy minden egész emberiség: csak egy csomó Slaves) uhjk100 SAID [zárta helyén való félelem] Most már értem, még inkább, hogy a cionista A zsidók abszolút gonosz, még rosszabb, mint a muszlim szélsőségesek. - VÁLASZ - az emberek nem tudják, hogy Hitler megpróbált beszélgetni velük, de neki: Ez lehetetlen volt ..

Mint például: volt már: lehetetlen is nekem! Mert a hit: az abszolút, az ő Rabbik: Kakam: farizeusok Illuminátusok, vagy az IMF? Fidelity abszolút! de kértem Istent a választ .. így hívtam a: fiam nyitni: egy új Bibliát véletlenszerűen: az Úr azt felelte nekem, a Amos 9: (büntetés Izrael) .. minden bűnös népem? meghal: kard!Ők, a WHO mondván az szerencsétlenséget, Nem ránk, és mi ne érjen!

"Miattuk? Azt nem én napirendjén az egyetemes testvériség .. akkor természetesen lesz mészárlás! @ IsraelNationalTV-Ha ezek a bűncselekmények: Ők még soha nem volt: ismeri: disavowed: vagy Renegades, elítélte, a zsidó közösségek? Aztán ezek a bűncselekmények: Ezek még ma is: ma ismét minden szart a Ovadia: Kakam Illuminátusok az IMF: seigniorage banki ..

Mert ma már könnyű ezt piszkos munkát (a csatorna emberi vér), a sátánisták!Ezért Isten soha nem választ imákat .. Azonban: ha már a gyomorban: a menj a pokolba: a Sátán? Kevés is a nyomorúságos években: ebből a földi élet?segítségével az amerikai: sátánisták zsidó lobbi: 666 és 322? azonban nem valami, ami majd az utolsó! csendes fiú!

Azért jöttem, hogy van? de lelkem letelt, megölve több ezer sátánisták: első!csendes .. A király tudja, hogyan: a megvédje alanyok! Te is észrevetted, hogy a démonok: by: Joshua [23:11] A traslator google: törölte: önkényesen: a megközelítés (3 ° WW nukleáris)? [Christian Blood] Történelmi függelék.Preambulum. A kinyilatkoztatásai: Neophyte: még hiteles?

1 °: történelmi listája Sok: gyilkosságok: A rituális célokra: mindig elkötelezett: a zsidók a múltban: az Évszázadok: ebben: a több különleges: világos: vallomások: A: zsidók: a: a: gyilkosság: és: ez a rituális: célja: hogy: jelentett az autentikus folyamatokban. II. Történelmi lista: néhány: gyilkosságok: A: Keresztények: elkötelezett: by: zsidók rituális célokból:] in: évszázadokkal ezelőtt. Sok: lista: E merényletek:

** 1255. A Lincoln (Bolland. vol.6July, p.494) Hugh Stolen Child zsidók etetik fel a nap áldozatot. Sok: zsidó egyetért, különböző részein Anglia: és feszítsd meg:.[Christian vér] Figyelemre méltó, hogy fontolja meg, ilyen például: ugyanazt a vallomásokat, és kinyilatkoztatást: már: made by: zsidók, még azután is sok-sok: Évszázadok és azokban az országokban: messze: a Trento, Moldova, Svájc: a:XIV és a XVIII század,

by: Monumenta a Pertz Historiae Germanicae. De, mert eddig számolt, alkalmazása zsidó: az: használat: keresztény vér, a rituális célokból: ez ősi és állandó: a: évszázadai elmúlt. De mi most arra a Century: Jelen ... ecc. ecc.Giosuè [23:11] We Are All fiai: Ádám és Noé? Akkor miért: Rabbi: Ovadia Yosef: azaz, a farizeusok: lehet mondani, hogy: keresztények állat emberi formában?

What Lies Beneath: mindez? evitente van: a zsidó lobbi: 666 322: IMF: Ellopták a szimbólumok a judaizmus és a kereszténység! ellen a sátánisták? Ez mintha magad ellen! Azonban, még ha ezt a történetet: szörnyű: a Talmud: több mint: 3000 év nyúlik vissza: a gyökerei a zsidó vallás, rögtön romlott: Mert: a hitehagyás orális tractions:

A amelyeket az erőforrás személyek, majd beépítették a Talmud? Azonban nem szabad félni az igazságtól, és nem kellene félni, hogy amputálni rák: az első, jött a halál az egész testet. A do luciferi: Grove: CULT: azaz új Bábel tornyának: NWO.Giosuè [23,11] @ IsraelNationalTV - nagy gondot, mert az életed, hogy Szeresd az Urat, a te Istened [12] Ezért, ha, hogy a hitehagyás (Talmud: farizeusok) ..

majd [13], akkor, tudod .. Ott lesz elpusztult: és akkor elment (3 ° nukleáris WW): ebből: jó föld az, amit az Úr a te Istened adott neked .- VÁLASZ-francba! rosszat mondani, Izrael? (Még ha ez egy utálatos szabadkőműves alapította sátánisták az IMF: .. akkor is, ha ez olyan, mint: minden más hamis demokráciák: a banki seigniorage) egy keresztény? olyan, mint elvágva a karját!

Hogyan zsidóság vallási mozgalom? sok! Akkor miért ez a gyűlölet abszurd: a Sátán zsinagógája (Illuminati farizeusok): ellene: a keresztények kezdettől fogva?Vajon vársz, Hogy, véget ért: a 3. világháború Nukleáris? De pontosan ez a probléma: "ha lesz: 3 ° után WW: nukleáris" egy Izrael állam! "

5 [Christian Blood] ** 1261. A Pfortzeim Bade (április Bolland. Vol.2 ° 838): Egy lány hét év fulladtak megfojtotta, majd vérzett.
** 1283. A Mainz (Baronius 61: Acta Colmar. Emlékmű. XVII, 210) a gyermek eladta: a dajkája: a zsidók és megölik őket.
** 1285. A Monaco (Raderus Bajorország: Szent Volume 2 °, p.331: Monum. XVII, 415) a gyermek vérzik. Az ő vére van használatban: orvosolni a zsidók. Az emberek égnek a házat, ahol a zsidók menedéket. ** 1286. A Oberwesel a Rajna (2 ° Bolland., Vol.. Aprle 697: Monum XVII, 77: Baronius 1287, No. 18) Wernher, egy fiú a 14 éves mártír: három napig, a többszöri metszések.
** 1287. A Bern (2. Bolland., Vol.. Április) Rodolfo fiút lőttek agyon a húsvét:

6 [Christian Blood] ** 1292. A Colmar (Ann. Hum. Il, 30.), a gyermek a fentiek szerint. ** 1293, A Crems (Monum. XI, 658) a gyermek áldozott: ezért küldte: a zsidók a Brunn, két zsidót az erőforrás személyek büntették: a többiek, csak egy díjat. ** 1294. A Bern (Ann. Hum. II, 32) megölt egy másik gyerek.
** 1202. A Remken: ugyanaz (Ann. Hum. II, 3G). ** 1303. A Weissensee Türingiában (báró 64) Conrad tudós fia, egy katona elvérzett, gravírozott az erek.** 1345. A Monaco (Rader 351) Áldott Errico: kegyetlenül megölték. ** 1401. A Diessenhofen a Würtemberg. (History of the Albert B. Simon Habiki: a Bolland. Vol.. Április 2.) a kisfiú négyéves vásárolt három forintért, és kivéreztetett a zsidóktól.

7 [Christian Blood] ** 1407. Itt még egy gyermeket ölt: honnét zavargás: népszerű, és a kiutasítás a zsidók (uo.). ** 1410. [A Türingia (Baronius harmadik) vadásszák zsidók elleni bűncselekmények: Christian gyerekek. ** 1429. A Rovensbourg (Baronius 3.: Bolland .. 3. vol. 978 április) Louis von Bruck, egy keresztény fiú feláldozta a zsidók, miközben ő szolgált Them az asztalnál, a pünkösdi: teste található: Tisztelet és keresztények: * * 1454. A Castilla (Simon Habiki cit.) a gyermek szakadt szét: a szíve és a főtt étel. Ennek és más hasonló bűncselekmények, akkor a zsidók kizárták Spanyolországban 1459.

8 [Christian Blood] ** 1457. Torinóban (uo.) egy zsidó elkapta a pillanat: hogy megölje: egy gyerek. ** 1462. A Inspruck (Bolland. 3. vol. Július 462) a Magasztos: Gyermek született Andrew Rinn, a megöletett: július 9-ig a zsidók, hogy Ők gyűjtik a vért. ** 1475. A Trento, a híres vértanú, B. Simoncini, a melyek vannak, az eredeti folyamatot. Ezekből a folyamatok, úgy tűnik, hogy a zsidók a Trent, bűnösnek rituális gyilkosság: B. Simoncini, hogy több tucat Revealed: ők és hitsorsosa: elkötelezett, ugyanarra a célra: a rituálé, a Tirol, Lombardia, Veneto, Olaszország és másutt Németországban, Lengyelországban, stb .. és így tovább.

9 [Christian Blood] ** 1480. A Treviso (Baronius oldal 569) a bűncselekmény elkövetésével hasonló az előző Trent.
** 1480. A Motta Velence (Bolland. vol. Április 2.) a gyermek feláldozását Nagypénteken.
** 1486. A Regensburg (Rader 3 ° 174) hat gyermek: áldozatai a zsidók ....
** 1490. A Gárda a Toledo (április 3. Bolland. A) a gyermek keresztre feszítették.
** 1494. A Tyrman Magyarországon (838 Bolland. Április 2.) a gyermek ellopott és kivéreztetett.

10 [Christian Blood] ** 1503. A Waltkirch Elzász (Bolland. vol. Április 2-830): a gyermek négy éves, eladta az apja, hogy a zsidók, tíz forintot, azzal a felfogással, hogy visszatért volna élve, miután vérzett. De a zsidók megölték a vérzést.
** 1505. A Budweys (EFEL Scriptores, I38 ​​l) volt hasonló.
** 1520. A Tyrnau és sárgás vörös (Bolland. vol. Április 2-839), majd a zsidók kiutasították Magyarországról.
** 1540. A Sappenfeld Bajorországban (2331 Rader, 3, 179) Michael. Négy év, Tortured három napig.

11 [Christian Blood] ** 1547. A Rave Lengyelországban (Simon Habiki idézett. A fia egy szabó két zsidó áldozta.
** 1569. A Witów Lengyelországban (uo.) John két éves, értékesített két védjegy James Leizyka zsidó. és kegyetlenül megölték. És más hasonló tények, hogy mi történt az Bielke és másutt. ** 1574. A Punia: Litvánia (uo.) Elizabeth a meggyilkolt zsidó Joachim Smierlowiez hét év, kedden: az első virágvasárnap: a vért: a jar.
** 1590. A Szydlow (uo.) trovatone a gyermek eltűnt, a holttestét vérzett metszeni és defekt.

12 [Christian Blood] ** 1595. Az Ágoston (uo.) a gyermek, eladta a zsidóknak, hogy vérzett.
** 1597. A Sryalow (uo.) megölt egy gyermeket. Meghintjük vére az új zsinagóga: szentesítse azt.
** 1650. A Caaden (Tenziel, január 1694) a gyermek az öt és fél év: Matthias Tillich Called: "még meggyilkolták: Március 11. Ez magában foglalja a más, hasonló történelmi eseményekre került sor Steycrmarck Ez, Kärnten, Crain, stb ..
** 1655. A Tunguch Németországban (Tentzel június 1693) egy meggyilkolt gyermek.

13 [Christian Blood] ** 1669. A Metz (Process: Paris 1670: Feller, újság, 1788, 2. 428) három évvel a gyermek ellopott a zsidó, Raphael Levi, és kegyetlenül meggyilkolták. Az ő holttestét találták szörnyen megcsonkított. Az elkövetőt elfogták élve elégette a mondata Parlament: június 16, 1670-ben Metz.Megjegyzés: A folyamat során, aki egyben a 17 - 12-1401, a gyilkosság, a fent leírt, a zsidó: vádlott bevallotta, hogy minden hét évben az összes zsidót kell: Christian vér. Egy másik, kiderült, hogy: Keresztények Meggyilkolták: meg kell kevesebb, mint tizenhárom év: A harmadik azt mondta: Ez használtak ő véres húsvét, és hogy nem: a száraz rész: csökkentette a por: és, ha van azt ő vallási rítusok: (Kérdés Juive oldalon. 59, 60).

14 [Christian Blood] Figyelemre méltó, hogy fontolja meg, ilyen például: ugyanazt a vallomásokat, és kinyilatkoztatást tettek a zsidók, még azután is sok évszázados és azokban az országokban messze: a Trento, Moldova, Svájc: a tizennegyedik és a XVIII függően hogy már láttam, és majd meglátjuk. Sok más hasonló tények: már beszámoltunk: gyűjthet: más történészek és különösen a Pertz a Monumenta Historiae Germanicae. De, mert eddig jelentett, csak: hogy hozzanak pont: Az, hogy a használat zsidó: használata a keresztény vért, a rituális célokból: ez az ősi és állandó az elmúlt évszázadokban. De mi most arra a Century: Jelen .......

5 [Christian Blood] ** 1261. A Pfortzeim Bade (április Bolland. Vol.2 ° 838): Egy lány hét év fulladtak megfojtotta, majd vérzett.
** 1283. A Mainz (Baronius 61: Acta Colmar. Emlékmű. XVII, 210) a gyermek eladta: a dajkája: a zsidók és megölik őket.
** 1285. A Monaco (Raderus Bajorország: Szent Volume 2 °, p.331: Monum. XVII, 415) a gyermek vérzik. Az ő vére van használatban: orvosolni a zsidók. Az emberek égnek a házat, ahol a zsidók menedéket. ** 1286. A Oberwesel a Rajna (2 ° Bolland., Vol.. Aprle 697: Monum XVII, 77: Baronius 1287, No. 18) Wernher, egy fiú a 14 éves mártír: három napig, a többszöri metszések.
** 1287. A Bern (2. Bolland., Vol.. Április) Rodolfo fiút lőttek agyon a húsvét:

6 [Christian Blood] ** 1292. A Colmar (Ann. Hum. Il, 30.), a gyermek a fentiek szerint. ** 1293, A Crems (Monum. XI, 658) a gyermek áldozott: ezért küldte: a zsidók a Brunn, két zsidót az erőforrás személyek büntették: a többiek, csak egy díjat. ** 1294. A Bern (Ann. Hum. II, 32) megölt egy másik gyerek.
** 1202. A Remken: ugyanaz (Ann. Hum. II, 3G). ** 1303. A Weissensee Türingiában (báró 64) Conrad tudós fia, egy katona elvérzett, gravírozott az erek.** 1345. A Monaco (Rader 351) Áldott Errico: kegyetlenül megölték. ** 1401. A Diessenhofen a Würtemberg. (History of the Albert B. Simon Habiki: a Bolland. Vol.. Április 2.) a kisfiú négyéves vásárolt három forintért, és kivéreztetett a zsidóktól.


7 [Christian Blood] ** 1407. Itt még egy gyermeket ölt: honnét zavargás: népszerű, és a kiutasítás a zsidók (uo.). ** 1410. [A Türingia (Baronius harmadik) vadásszák zsidók elleni bűncselekmények: Christian gyerekek. ** 1429. A Rovensbourg (Baronius 3.: Bolland .. 3. vol. 978 április) Louis von Bruck, egy keresztény fiú feláldozta a zsidók, miközben ő szolgált Them az asztalnál, a pünkösdi: teste található: Tisztelet és keresztények: * * 1454. A Castilla (Simon Habiki cit.) a gyermek szakadt szét: a szíve és a főtt étel. Ennek és más hasonló bűncselekmények, akkor a zsidók kizárták Spanyolországban 1459.

8 [Christian Blood] ** 1457. Torinóban (uo.) egy zsidó elkapta a pillanat: hogy megölje: egy gyerek. ** 1462. A Inspruck (Bolland. 3. vol. Július 462) a Magasztos: Gyermek született Andrew Rinn, a megöletett: július 9-ig a zsidók, hogy Ők gyűjtik a vért. ** 1475. A Trento, a híres vértanú, B. Simoncini, a melyek vannak, az eredeti folyamatot. Ezekből a folyamatok, úgy tűnik, hogy a zsidók a Trent, bűnösnek rituális gyilkosság: B. Simoncini, hogy több tucat Revealed: ők és hitsorsosa: elkötelezett, ugyanarra a célra: a rituálé, a Tirol, Lombardia, Veneto, Olaszország és másutt Németországban, Lengyelországban, stb .. és így tovább.

9 [Christian Blood] ** 1480. A Treviso (Baronius oldal 569) a bűncselekmény elkövetésével hasonló az előző Trent.
** 1480. A Motta Velence (Bolland. vol. Április 2.) a gyermek feláldozását Nagypénteken.
** 1486. A Regensburg (Rader 3 ° 174) hat gyermek: áldozatai a zsidók ....
** 1490. A Gárda a Toledo (április 3. Bolland. A) a gyermek keresztre feszítették.
** 1494. A Tyrman Magyarországon (838 Bolland. Április 2.) a gyermek ellopott és kivéreztetett.

10 [Christian Blood] ** 1503. A Waltkirch Elzász (Bolland. vol. Április 2-830): a gyermek négy éves, eladta az apja, hogy a zsidók, tíz forintot, azzal a felfogással, hogy visszatért volna élve, miután vérzett. De a zsidók megölték a vérzést.
** 1505. A Budweys (EFEL Scriptores, I38 ​​l) volt hasonló.
** 1520. A Tyrnau és sárgás vörös (Bolland. vol. Április 2-839), majd a zsidók kiutasították Magyarországról.
** 1540. A Sappenfeld Bajorországban (2331 Rader, 3, 179) Michael. Négy év, Tortured három napig.

11 [Christian Blood] ** 1547. A Rave Lengyelországban (Simon Habiki idézett. A fia egy szabó két zsidó áldozta.
** 1569. A Witów Lengyelországban (uo.) John két éves, értékesített két védjegy James Leizyka zsidó. és kegyetlenül megölték. És más hasonló tények, hogy mi történt az Bielke és másutt. ** 1574. A Punia: Litvánia (uo.) Elizabeth a meggyilkolt zsidó Joachim Smierlowiez hét év, kedden: az első virágvasárnap: a vért: a jar.
** 1590. A Szydlow (uo.) trovatone a gyermek eltűnt, a holttestét vérzett metszeni és defekt.

12 [Christian Blood] ** 1595. Az Ágoston (uo.) a gyermek, eladta a zsidóknak, hogy vérzett.
** 1597. A Sryalow (uo.) megölt egy gyermeket. Meghintjük vére az új zsinagóga: szentesítse azt.
** 1650. A Caaden (Tenziel, január 1694) a gyermek az öt és fél év: Matthias Tillich Called: "még meggyilkolták: Március 11. Ez magában foglalja a más, hasonló történelmi eseményekre került sor Steycrmarck Ez, Kärnten, Crain, stb ..
** 1655. A Tunguch Németországban (Tentzel június 1693) egy meggyilkolt gyermek.

13 [Christian Blood] ** 1669. A Metz (Process: Paris 1670: Feller, újság, 1788, 2. 428) három évvel a gyermek ellopott a zsidó, Raphael Levi, és kegyetlenül meggyilkolták. Az ő holttestét találták szörnyen megcsonkított. Az elkövetőt elfogták élve elégette a mondata Parlament: június 16, 1670-ben Metz.Megjegyzés: A folyamat során, aki egyben a 17 - 12-1401, a gyilkosság, a fent leírt, a zsidó: vádlott bevallotta, hogy minden hét évben az összes zsidót kell: Christian vér. Egy másik, kiderült, hogy: Keresztények Meggyilkolták: meg kell kevesebb, mint tizenhárom év: A harmadik azt mondta: Ez használtak ő véres húsvét, és hogy nem: a száraz rész: csökkentette a por: és, ha van azt ő vallási rítusok: (Kérdés Juive oldalon. 59, 60).

13 [Christian Blood] Figyelemre méltó, hogy fontolja meg, ilyen például: ugyanazt a vallomásokat, és kinyilatkoztatást tettek a zsidók, még azután is sok évszázados és azokban az országokban messze: a Trento, Moldova, Svájc: a tizennegyedik és a XVIII függően hogy már láttam, és majd meglátjuk. Sok más hasonló tények: már beszámoltunk: gyűjthet: más történészek és különösen a Pertz a Monumenta Historiae Germanicae. De, mert eddig jelentett, csak: hogy hozzanak pont: Az, hogy a használat zsidó: használata a keresztény vért, a rituális célokból: ez az ősi és állandó az elmúlt évszázadokban. De mi most arra a Century: Jelen .